Какво става с дистрибуцията на BB7 в BG?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Какво става с дистрибуцията на BB7 в BG?

Мнениеот novice » Пет Юни 26, 2009 1:45 am

Здравейте!
Не че съм претарашил всички възможни магазини за въпросните спирачки, но като гледам онлайн там, където преди ги продаваха, в момента е обявено, че има само накладки за тях... Вносът ли е спрян, сайтовете ли не се обновяват редовно? Доколкото знам SRAM не са казали, че ще ги сменят с нова серия, както се случи с джуситата?
Ако вносът е спрян, да очакваме спиране и на импорта на накладки, и да "емигрирам" към други хубави механики? :D :beer:
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Re: Какво става с дистрибуцията на BB7 в BG?

Мнениеот Sucker » Пет Юни 26, 2009 6:27 am

Sucker

Рейтинг: 1087

Мнениеот novice » Пет Юни 26, 2009 1:18 pm

Мерси, колега! :beer: Бях почнал да си мисля, че е изчезнала безвъзвратно от нашия пазар таз убавиня! :D
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот rocked scientist » Пет Юни 26, 2009 1:32 pm

Позволих си да обезпокоя OneDistribution и да им задам въпроса - отговориха ми, че се надяват да ги получат със следващата доставка в рамките на 3 седмици до месец... Поръчали са всякакви размери ротори, така че от всички ще има.

Това вече е само предположение - мисля си, че те също зависят от някой дистрибутор, по-нагоре във веригата в световен мащаб. Не ми се вярва от 1-2 месеца да ги нямат само защото ги мързи да поръчат. Във всеки случай - дано пристигнат скоро. :praying:

:beer:
Аватар
rocked scientist

Рейтинг: 1317

Мнениеот Tonkata » Пет Юни 26, 2009 1:34 pm

Има я,спокойно.Въпрос на доставка е.Тука в Пловдив до нас има един магазин,дистрибутор на топ-байкс - ИДЕАЛ.Има всякакви спирачки ББ5 ББ5 джуйси елексир и то на добри цени.
Tonkata

Рейтинг: 1178

Мнениеот k0cTaHeB » Съб Юни 27, 2009 12:54 pm

Tonkata написа:Има я,спокойно.Въпрос на доставка е.Тука в Пловдив до нас има един магазин,дистрибутор на топ-байкс - ИДЕАЛ.Има всякакви спирачки ББ5 ББ5 джуйси елексир и то на добри цени.

А Идеала къде се е изместил,че одеве минах и вече не е на старото си местоположение.
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB

Рейтинг: 2000

Мнениеот dimochito » Съб Юни 27, 2009 3:01 pm

k0cTaHeB написа:А Идеала къде се е изместил,че одеве минах и вече не е на старото си местоположение.
тук след моста на Герджика на ~250м от ляво (точно отстрани на блока)
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.

Price/weight/performance my friend. Pick 2.
Аватар
dimochito

Рейтинг: 1391

Мнениеот Tonkata » Съб Юни 27, 2009 4:54 pm

dimochito написа:
k0cTaHeB написа:А Идеала къде се е изместил,че одеве минах и вече не е на старото си местоположение.
тук след моста на Герджика на ~250м от ляво (точно отстрани на блока)

мда от старото място,вървиш към моста минаваш отдясно и и там има разни магазини за части след тях отдясно залепен за блока !
Tonkata

Рейтинг: 1178

Мнениеот novice » Нед Юни 28, 2009 12:32 pm

rocked scientist написа:Позволих си да обезпокоя OneDistribution и да им задам въпроса - отговориха ми, че се надяват да ги получат със следващата доставка в рамките на 3 седмици до месец... Поръчали са всякакви размери ротори, така че от всички ще има.

Това вече е само предположение - мисля си, че те също зависят от някой дистрибутор, по-нагоре във веригата в световен мащаб. Не ми се вярва от 1-2 месеца да ги нямат само защото ги мързи да поръчат. Във всеки случай - дано пристигнат скоро. :praying:

:beer:

Питам понеже от миналата година, откакто си купих последните от Горгона, в БАС няма или поне аз не знам да е имало, а може и да е имало, но май при тях отиват само за готовите колела.
В райдспот.нет, които доколкото знам са на същия дистрибутор, също няма от сума време, та затова питам. Честно, не бях гледал в пловдивските магазини! :D
А накладките ми взеха да свършват... :D :D :D И викам като направиха нова модификация на джуси, а ББ7 изчезнаха, да не се окаже в 1 момент че има и "глад" за накладки на любимите ми спирачки. :D
Изображение
Аватар
novice

Назад към All Mountain/Ендуро продукти