Admin написа:Информацията, която си предоставил, е твърде оскъдна - "АМ" и "лек FR" са може би най-разтегливите понятия, които се срещат в нашия форум. Ако зад тях стои това, което аз си представям, Zx5 определено не е подходящата рамка, предполагам и частите по нея не са. Разполагаш ли с 3-4 хил лв. за подходящо колело?
Доста често срещано явление - всеки препоръчва това, което е карал. Доста често - без да разполага с база за сравнение. Порочна практика, не мислите ли? Щото по таз логика и аз можех да препоръчвам на всеки Suntour XC Pro за вилка, щото бях доволен и ми вършеше работа... докато не сложих Fox...mtbrider95 написа:като за начало на FR и AM аз съм любител на Sette и Scott и бих препоръчал Scott Fx limited за рамка и за вилка за по-евтино Sr Suntour Duro Lux -170 ход и е на добра цена а ако се намират повече пари Marzocchi 55
Antares написа:RAM HT2
Много приятна и здрава рамка. Всеки би се съгласил. Ще се впише идеално в бюджета ти заедно с чашките и колчето. Не мога да я сравня с кой-знае колко други рамки, защото не съм карал кой знае колко други рамкиНо на мен ми върши идеална работа както за нагоре, така и за надолу.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта