Antares написа: Искам гуми, с които да мога що-годе да карам из поотъпкан сняг(киша) и кал.
FREERIDE RIDER написа:Щом става дума за кал и сняг , това е едно найстина доказано решение : http://www.ridespot.net/product_info.ph ... 8b48ebd5cb Идеално се вписва в бюджета ти ,даже ще останат пари за бира .
Antares написа:Vertical?
Antares написа:Благодаря за мненията!
Добре, за сега по отзиви - везните накланят към Vertical. Миналата зима карах със Surвафъл (survival) като предна и бях доволен, но ми се ще нещо по-добро. Иначе за липсата на сцепление на суха настилка е ясно. Кофтито е, че понякога ми се налага да въртя и по асвалт, обикновено при прибирането.
А предложения за задна? Пак ли Vertical?
Antares написа:... Кофтито е, че понякога ми се налага да въртя и по асвалт, обикновено при прибирането...
Antares написа:Поразрових се из паяжината, малко противоречиви мнения имаше, има тук-таме някои сериозни плюнки срещу гумата, но общо взето - зле обосновани. Първото нещо, което ме притесни е, че ми се струва малко плитък грайфера. Също и прочетох немалко мнения, че лесно се задръства с кал. Другото, което по-сериозно ме притеснява - чух, че Continental криво-ляво са приключили дейността си и може би ще стане проблем намирането на тези гуми...
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта