според вас коя е най-подходяща?

BurNiNg_IcE написа:Колко пари можеш да дадеш за вилка?
Дурото - НЕ
Епикон - зависи кой.
crossenduro2 написа:BurNiNg_IcE написа:Колко пари можеш да дадеш за вилка?
Дурото - НЕ
Епикон - зависи кой.
Взимай епикон - ДА с 120 ход . После ако не ти е добре хода можеш да увеличиш хода с слагане на шайби , а не с резане и др. глупости.
Или пък направо взимай Дуро Е.![]()
BurNiNg_IcE написа:Събери още малко и си купи или Тора 289, или Рукс Е.![]()
П.П. Ако искаш Тора пиши на Tonkata, че той продава 1 чисто нова за 270лв.
Fanatico написа:BurNiNg_IcE написа:Събери още малко и си купи или Тора 289, или Рукс Е.![]()
П.П. Ако искаш Тора пиши на Tonkata, че той продава 1 чисто нова за 270лв.
От тези двете аз лично бих избрал RUX-а, понеже създава по малко проблеми, пък и TORA-та лесно се спрасквала разбирам.![]()
WestIce написа:Marzocchi Drop OFF 3 - вървят по 300лв. втора ръка. Duro Freeride - по 250-300лв. втора ръка. Сега има едно FR за 300лв. чисто ново.
WestIce написа:Marzocchi Drop OFF 3 - вървят по 300лв. втора ръка. Duro Freeride - по 250-300лв. втора ръка. Сега има едно FR за 300лв. чисто ново.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
O.K написа:и за мен епикона е един добър избор, приятел кара епикон обаче с 140мм никак не го жали и няма никакви проблеми, за рукс също съм чувал добри неща, но нямам наблюдения
п.п ако имаш възможност да събереш пари за един дроп оф или з1 спорт ще е много добре, но като цена би ти излязло към 400 лв с главина втора ръка
KalinV написа:Как ше няма наблюдениякогато кара моя рукс каза че работел много добре.
И аз съм на същото мнение супер работа си ми върши. Rux S е попринцип ама аз незнам каква е разликата между E и S освен цената!
URNEST написа:
PL = Preload (може да бъде както въздушен така и механичен)
C = Compression
R = Rebaund
RCV = Rebound / Compression Valve
RC2X/RC3 = Rebound Compression Extreme (демек смекчаване за високи скорости, вилката не забива/спайква, което понякога се случва при RCV/SSV хидравликата.
SSV и HSCV са просто старите имена на хидрвликите.
Ако се смяташ за достъчно напреднал карач, който знае какво иска от вилката си и как да я настрои насочи се към RC2X/RC3/HSCV.
Ако ти трябва просто вилка, с която да караш спокойно и без много настройки насочи се към RC2/RCV/SSV
denikolev написа:благодаря за мненията определено се спрях на епикона но сега имам друг въпрос...кой епикон е по-добър и какви са разликите? епикон лод, епикон рлд или епикон да?![]()
![]()
![]()
andere написа:Да сагласен сам мисля че Duro-d е za Durt Jump а не DownHill Вземи си нещо то сорта на Fox или Boxer има и др марки разбира се парите играят ролята тука![]()
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта