Търся си рамка до 500 лв може и мека и твърда ще се кара АМ/ХС но немога да избера някаква .
Давайте предположения може да бъде и втора ръка.
Висок съм 176 см.
crossenduro2 написа:Няма ли предположения . Търся рамка ама незнам каква може мека може твърда давам вече 600 лв.
Blink92 написа::offtopic: Ясно, че правописа е важен, но неможе ли веднъж да пишете по темата и да му помогнете със съвет.От тези мнения човек може да изгуби желание да влиза във форума.Веднъж някой да ви помоли за помощ, а вие ще му откъснете главата...
Колкото за рамка бих ти препоръчал тази оферта http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=66553 . Мисля, че щом ще я караш XC/АМ това е рамката за теб.
Blink92 написа::offtopic: Ясно, че правописа е важен, но неможе ли веднъж да пишете по темата и да му помогнете със съвет.От тези мнения човек може да изгуби желание да влиза във форума.Веднъж някой да ви помоли за помощ, а вие ще му откъснете главата...
Колкото за рамка бих ти препоръчал тази оферта http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=66553 . Мисля, че щом ще я караш XC/АМ това е рамката за теб.
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
FEAR написа:Blink92 написа::offtopic: Ясно, че правописа е важен, но неможе ли веднъж да пишете по темата и да му помогнете със съвет.От тези мнения човек може да изгуби желание да влиза във форума.Веднъж някой да ви помоли за помощ, а вие ще му откъснете главата...
Колкото за рамка бих ти препоръчал тази оферта viewtopic.php?f=16&t=66553 . Мисля, че щом ще я караш XC/АМ това е рамката за теб.
![]()
![]()
![]()
Ти бъзикаш ли се с форума?На горния пост е написано с ОГРОМНИ букви правилото и ти пак го бъркаш , е па няма да стане така , четеш и после прочетеното го изсираш, какво очакваш като ти най-вероятно изобщо не обръщаш внимание на написаното или си кръгъл идиот?
Blink92 написа:...
Че съм го сбъркал сбъркал съм го и не се гордея с това, но не си ти човека, който да ми прави тези забележки.А и можеше поне малко да се придържаш към темата...
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта