Рамка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Рамка

Мнениеот crossenduro2 » Пет Яну 08, 2010 11:25 pm

Търся си рамка до 500 лв може и мека и твърда ще се кара АМ/ХС но немога да избера някаква .
Давайте предположения може да бъде и втора ръка.
Висок съм 176 см.
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Re: Рамка

Мнениеот Fanatico » Съб Яну 09, 2010 9:24 am

Забелязвам, че не си чак от толкова скоро във форума, че е достатъчно да следиш мнения за различни рамки, ама ...

Според мен RAM AM някакъв, може и втора употреба ще е добре. Поне аз бих избрал такъв. :idea:
Иначе за толкова пари, незнам. То, не че тази рамка е около 500 нова, но ако е втора ръка или ако дадеш малко повечко, се надявам да е добър избор.
Иначе за твърда, RAM HT2 може би не е лош избор, понеже тя за XC/AM е направена.
Дано да съм бил полезен. :beer:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот sos » Съб Яну 09, 2010 5:52 pm

Наскоро в "продава" мисля че попаднах на на мека рамка за 400лв.Що не разгледаш! :dontknow:
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Съб Яну 09, 2010 8:08 pm

Имам мека рамка за продаване. ТРЕК ЛИКУИД.Ако проявяваш интерес се обаждай.Търся и 600лв.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот crossenduro2 » Нед Яну 10, 2010 9:55 pm

Няма ли предположения . Търся рамка ама незнам каква може мека може твърда давам вече 600 лв.
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот did » Нед Яну 10, 2010 10:00 pm

crossenduro2 написа:Няма ли предположения . Търся рамка ама незнам каква може мека може твърда давам вече 600 лв.

Как пък поне веднъж не уцели мястото на темите си бре!

Пусни си обява в пазара и не ни принуждавай, да ти ритаме минуси по задника. Явно си неграмотен и пак ще те набутат с нещо, което не става за каране. Поне не пълни форума преди това с писаниците си. Нямаш никакъв опит, нямаш даже грамотност, за да си избереш сам рамка. Купи си твърда рамка с твърда вилка и останалите пари дай за книги и учебници. Имаш нужда!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот viper_FR » Съб Фев 06, 2010 10:22 pm

чАСТИЦАТА НЕ СЕ ПИшЕ ОТДЕЛНО ОТ ГЛАГОЛИТЕ

НЕ МОГА
НЕ ЯМ
НЕ ПИЯ

ПИшЕ СЕ СЛЯТО С ПРИЛАГАТЕЛНИТЕ

НЕДОКОСНАТ
НЕГРАМОТЕН, КАТО ТЕБ

ИМА И ЗА ПРИчАСТИЯ , АМА ТИ ВЗЕМИ НАУчИ ТЕЗИ , чЕ МИ ПИСНА ОТ ИДИОТИ
Аватар
viper_FR

Рейтинг: 1100

Мнениеот EccentricMOTION » Съб Фев 06, 2010 11:47 pm

:offtopic: Досаждаш повече от мен с този ужасен шрифт. Не ми е особено приятно в 12ч през нощта да ти гледам ла***та из форума.

Повече от On One Inbred 456 няма какво повече да желаеш. Достатъчно здрава да понесе издевателства. Допустим ход 160мм, може да правиш каквото желаеш с нея. Спирачки до 203мм ротор. Всичко това само за 350лв. Почти безплатно за подобна рамка.
Меко - не. Ще си проклинаш живота...
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот viper_FR » Съб Фев 06, 2010 11:53 pm

Тогава намери по-ефикасен начин да научиш хората да не пишат не мога заедно.
Аватар
viper_FR

Рейтинг: 1100

Мнениеот Blink92 » Чет Фев 11, 2010 7:52 pm

:offtopic: Ясно, че правописа е важен, но неможе ли веднъж да пишете по темата и да му помогнете със съвет.От тези мнения човек може да изгуби желание да влиза във форума.Веднъж някой да ви помоли за помощ, а вие ще му откъснете главата...

Колкото за рамка бих ти препоръчал тази оферта viewtopic.php?f=16&t=66553 . Мисля, че щом ще я караш XC/АМ това е рамката за теб. :)
Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот hitar_potar » Пет Фев 12, 2010 12:37 am

Blink92 написа::offtopic: Ясно, че правописа е важен, но неможе ли веднъж да пишете по темата и да му помогнете със съвет.От тези мнения човек може да изгуби желание да влиза във форума.Веднъж някой да ви помоли за помощ, а вие ще му откъснете главата...

Колкото за рамка бих ти препоръчал тази оферта http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=66553 . Мисля, че щом ще я караш XC/АМ това е рамката за теб. :)

абе така като гледам темата, хората доволно много са говорили по темата. кво повече искаш? друг пък е въпроса, че напоследък едни и същи неща се питат постоянно и вече няма много много смисъл от питане - трябва само четене! :agree:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот FEAR » Пет Фев 12, 2010 9:12 pm

Blink92 написа::offtopic: Ясно, че правописа е важен, но неможе ли веднъж да пишете по темата и да му помогнете със съвет.От тези мнения човек може да изгуби желание да влиза във форума.Веднъж някой да ви помоли за помощ, а вие ще му откъснете главата...

Колкото за рамка бих ти препоръчал тази оферта http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=66553 . Мисля, че щом ще я караш XC/АМ това е рамката за теб. :)

:crap: :crap: :crap:

Ти бъзикаш ли се с форума?На горния пост е написано с ОГРОМНИ букви правилото и ти пак го бъркаш , е па няма да стане така , четеш и после прочетеното го изсираш, какво очакваш като ти най-вероятно изобщо не обръщаш внимание на написаното или си кръгъл идиот?
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала. :D
Аватар
FEAR

Рейтинг: 1112

Мнениеот Blink92 » Пет Фев 12, 2010 9:46 pm

FEAR написа:

Колкото за рамка бих ти препоръчал тази оферта viewtopic.php?f=16&t=66553 . Мисля, че щом ще я караш XC/АМ това е рамката за теб. :)

:crap: :crap: :crap:

Ти бъзикаш ли се с форума?На горния пост е написано с ОГРОМНИ букви правилото и ти пак го бъркаш , е па няма да стане така , четеш и после прочетеното го изсираш, какво очакваш като ти най-вероятно изобщо не обръщаш внимание на написаното или си кръгъл идиот?

Че съм го сбъркал сбъркал съм го и не се гордея с това, но не си ти човека, който да ми прави тези забележки.А и можеше поне малко да се придържаш към темата...
Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот hitar_potar » Пет Фев 12, 2010 9:58 pm

Blink92 написа:...

Че съм го сбъркал сбъркал съм го и не се гордея с това, но не си ти човека, който да ми прави тези забележки.А и можеше поне малко да се придържаш към темата...

че ти ако се гордееше с това, щеше да има нещо сбъркано в тебе. :evil: интересно кой точно е човека, който да ти прави тези забележки? това може да го казваш на всеки... резултата: все така ще си бъркаш, все така няма да си се гордееш, и най-важното - все така ще си къкаш по темите. :dontknow: :evil: позамисли се малко!
а за придържането към темата - народа в началото се е придържал към темата. проблема е, че автора сякаш не го бърка това. :dontknow:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот FEAR » Пет Фев 12, 2010 10:00 pm

Извинявай , но все пак това е като подигравка с форума както и с българския език , граматиката , Кирил и Методи и всички останали.Аз просто се опитвам да го накарам да впива от това , което чете , защото иначе няма смиъл .Разбирам , че реагирах малко остро...извинявай отново.
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала. :D
Аватар
FEAR

Рейтинг: 1112

Назад към All Mountain/Ендуро продукти