Felt Compulsion 1

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Felt Compulsion 1

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Яну 24, 2010 1:13 pm

Здравейте колеги. Имам въпрос за една рамка или дори за цяло колело.Става дума за Felt Compulsion1. Как се държи, работа на окачването, тежина на самата рамка. Потърсих в МТВR,но има само един отзив и то добър.http://www.mtbr.com/cat/bikes/allmtn-full-suspension/felt/compulsion-1/PRD_416694_1547crx.aspxРових и в BIKERADAR, FELT BIKES, но не намирам това което ми е нужно.Някой кара ли такова чудо.Очаквам такава рамка, та да имам малко информация напред.Предварително благодаря за мненията , и информацията.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Re: Felt Compulsion 1

Мнениеот jb » Нед Яну 24, 2010 1:59 pm

И аз се вълнувам от темата
viewtopic.php?f=28&t=62274

jb написа:Ето малко ревюта:
http://www.mbaction.com/ME2/dirmod.asp? ... DAE3B99A64

Тука има линкове на разлчни езици към статии в пресата
http://www.feltequilink.com/press.html

И едно от bikeradar където рядко спестяват недъзи, независимо от името на производителя
http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... -ed--31743

:agree:

Май ти ще си първият, който ще разкаже. :beer:
Аватар
jb

Рейтинг: 1260

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Чет Яну 28, 2010 12:47 am

Сглабям.Изглежда невероятно.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот hitar_potar » Чет Яну 28, 2010 2:17 am

запомнил съм те като човека с ХТ2-ката с лирик отпред. :^: но така и не ми стана ясно каква ти беше меката рамка досега. би ли споделил? :peace:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот psixopat » Чет Яну 28, 2010 7:57 am

Сега кара Rock Mashine незнам кой модел е рамката, но прилича на Рам Ам.А иначе има и Giant trance, който се продаваше.
Силвестроф-надявам се че няма проблем, че отговорих. :agree:
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Чет Яну 28, 2010 8:29 pm

Спокойно Психо, няма проблем че отговаряш. Та, при мен нещата се менят много бързо. Докато ми дойде новото оборудване и сглобих 2-ката, скоро след това си купих рамката ФЕЛТ. Двойката се продаде веднага, а мекицата по настоящем се сглабя. Днес си взех и веригата XTR, и след малко ще се монтира и тя.Иначе от половин година си карам РОК МАШИНАТА, и един ТРАНС ЕДИНИЦА който го продадох.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот digimortales » Пон Фев 08, 2010 3:08 pm

Като ми даде да го завъртя малко и разбрах за какво става въпрос :agree:
Направо извънземна работа :bowdown:
Да си го караш със здраве
digimortales

Рейтинг: 1417

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Апр 04, 2010 10:13 pm

Днес хубав ден , хубаво каране , с хубаво колело. Всичко беше много хубаво.Направих истинското сефте на FELT-a, по черен път, сипей ,коловози, дупки,катерене, спускане, и изобщо всичко от което се нуждае това колело.Най напред искам да споделя ,че много е тънък момента с настройките на шока, и вилката. Трябва да са според вкуса на каращия, и най важното да са добре синхронизирани .Най силно впечатление ми направи изключителната стабилност на задницата в завой, и по време на спускане.На катерене шока си казва своята дума, и по време на преодоляване на неравности рамката много ги финно обираше .С две думи ,за мен е една невероятна , и добре работеща рамка. Андро( Land shark), също позавъртя , и се надявам да изрази мнение по въпроса.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот LandShark » Чет Апр 08, 2010 10:21 pm

Да, наистина и аз имах удоволствието да пробвам Felt-a на Силвестров, но честно казано ми е трудно да дам някакво по-точно мнение. Най-малкото защото го карах малко, а и нямам чак такава база за сравнение. Най-близкото колело, като окачване, което съм карал е РАМ АМ '09. Както е посочил и Силвестров, на фелта задницата стои като че ли една идея по-стабилна. Нагоре лесно се въртеше, не се усеща кой знае какво клатене. Но... прекалено малко съм го карал за да правя обобщения.
За поддръжката на велосипедите си от години се доверявам на Н.Костадинов. И никога не съм бил разочарован.
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»
Аватар
LandShark

Рейтинг: 2000

Назад към All Mountain/Ендуро продукти