Лично много съм тормозил бившия "Катерач" (170-160 мм вилки и не е мръднал), но зависи и от начина на каране

Въпреки, че вече 2-3та година се занимавам със спускане не съм посмял да стъпя на Сопот - дори когато няма състезание, просто не се чувствам уверен все още. Този ред на мисли - "за кефа", според мен е по-удачен ако отидеш с приятели да гледаш и попиваш поне малко технически умения за каране, после да се стремиш да ги интегрираш в твоето
Все пак не си посочил конкретен стил на каране, а тези 600 км ме навеждат на XC поне на този етап (ако са преминати с велосипед). От където и да го погледнеш обаче 600км са наистина крайно недостатъчни, но поне според мен си избрал добра база като начало (визирам Climber-a) Както казаха другите- КАРАЙ,КАРАЙ и пак - КАРАЙ ! Времето и експериментирането с различните стилове, ще ти даде ясна представа какво искаш като стил и вече съответко каква машина и части са ти необходими за този стил. До тогава чети и се интересувай, гледай клипчета и виж какво ще те грабне

Със здраве и успех !