Значи относно
Truvativ ShiftGuide мога да кажа , че става и работи добре с 2 плочи, но с доста модификации от моя страна. Голям минус е това, че не е лагерувана ролка и тежи не малко. Най- неприятното е, че тази ролка се движи свободно върху ос и при крайните положения се удря и трака. Това доста ме вбеси и го оправих с две пластмасови шайби,които сложих от двете страни на ролката, може и тефлонови да бяха шайбите. За да работи правилно трябва на малак венец, веригата да се качва на голямата окръжност на ролката. Това аз го постигнах с допълнителни шайби с които позиционирах ролката. Карам така вече 4 месеца и върви идеално, няма скърцане хлопане супер мазно върви. Друг минус е, че трябва да се смазва много често за да не се износва медното покритие и да се движи безшумно. Аз използвам тефлонов шпрей.
Не знам дали е наличен все още в bikecenter беше 45лв. От веломания преди 5 месеца, чакаха стока с гаидове ама може и още да си чакат, като ги знам. Може да провериш там.
Това предложение на
THEZOGGO http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=17282е доста добър вариант според мен а и цената е приемлива.
Raceface със сигурност е добра изработка въпреки, че не виждам как ще работи с 2 плочи. До сега не съм се разочаровал от
Raceface. Повечето от продуктите който съм използвал са много здрави и с невероятна изработка, но и цената е еквивалентна.