Проблема е следния...Теми бол...Мнения хиляди...Но много противоричиви подяволите

При мен ситуацията е ,че съм 90кг...За сега определям карането си като Крос-кънрти ,но това е заради слабото колело с което разполагам...ПО скоро се насочвам към АМ ,а също карам доста из града и скачам почти навсякаде...Да речем най-често 30-50см ,но от време на време се мятам и от 60-80см височини...Интересно е как незнайната ми вилка и рамка ме търпят ,но е факт....Лошото е ,че вилката ми има малко ход.... мммм колко да са...50мм ход като и двата ботуша май са пружинки(разбирайте работи глупаво)...
Искам нещо друго естествено...Лошото е ,че не мога да се орентирам кое е за мен...Четох за дурота (за версията с рибаунд)
някой ги хвалят ...Някой не....Четох за епикони...пак много противоричиво...Гледах и тора 289...Може би пък въобще да не гледам в правилна посока...
тук ми се иска да се намесят хора които спрямо това което казах вече да ми дадът съвет какво е за мен...
Ще е много добре ако няма никакви глупави,заядливи и неадекватни коментари!Виждам ,че средната възраст на потребителите е под 18 ,но ще помоля за сериозно отношение

Ще чакам съвети....Сега като се замисля тук в форума има и едно Рок-шок Псайло за продан...
Поздрави!