След около 3-години каране крос кънтри, май вече почна да ми харесва и обратния път - надолу

Рамката ми е Ontario 22 inch. Вилката е тази, с която стандартно се продаваше Ontario 2008 г. - SR Suntour XCM с lockout. Велосипедът винаги е бил с предна дискова спирачка с ротор 180 mm, но след слагането на хидравлична, нещата с вилката яко се разтропаха...

Аз за сметка на това силно подпомагам нещата, тежейки 115 кг без екипировка и раница

Та въпросът ми е каква вилка да си взема? Тя трябва да отговаря на следните изисквания:
1. Да понася гореописаната ми тежест
2. Да работи прилично. Не държа на голям ход, но държа на що-годе надеждна работа. Също така държа на lockоut, защото ми е доста по-лесно нагоре със заключена вилка.
3. Да се сервизира сравнително лесно - няма да го правя аз поне в началото, но цената на сервизирането е важна, защото взех да минавам повечко километри

В този ред на мисли - предпочитам вилката да не е маслена, ако изобщо има не-маслена, отговаряща на моите изисквания. Защо така - ами защото ако надера горните тръби, те ще изпускат масло. А моята вилка за 3 години е силно надрана от 1-2 падания и най-тъпото - от няколко неподходящи подпирания. Старая се и двете да ги избегна и вече по-рядко ми се случват, но 100% сигурност не мога да имам.
4. Бюджет - около 400 лв.
От четенето на подобни на моята теми, разбрах само кои вилки не са подходящи за тежък човек. Напълно е възможно, разбира се, да не съществува вилка, отговаряща на горните критерии. Това също ще е добре да се знае, за да се ориентирам към каквото би ми свършило работа.
Благодаря на всички предварително!!!