quad sting pro..

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

quad sting pro..

Мнениеот apExa » Чет Мар 03, 2011 12:34 am

здравейте, във вторник си купих от велос quad sting pro , видях че тук няма никакви мнения за тези спирачки камоли за точно този модел..реших да пусна едно мнение за хората, които мислят да си купят такава спирачка. За този един ден не мисля, че мога да дам някакво наистина доказано мнение, затова ще изчакам да мине време и ще пиша пак :) ако някой има въпроси да ги задава тук , с удоволствие ще обясня ако има нещо :)
http://icaka95.snimka.bg/other/quad-sting-pro.574594 <- ето малко снимки , после ще кача още ;)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аватар
apExa

Рейтинг: 1156

Re: quad sting pro..

Мнениеот Plagues » Пет Мар 04, 2011 10:36 am

Спирачките изглеждат доста добре.. особено лостчетата и помпата... Тъкмо се чудех дали и за велосипеди няма спирачки с радиални помпи защото ако съдя по мотоциклетите то този вариант би трябвало да е по-добрия и при велосипедите :)
Вероятно скоро ще си сглобявам колело и тези спирачки доста ме заинтригуваха. Ще бъде супер ако споделиш как се държат в последствие :)
Честити и с кеф да си ги мъчиш :)
Plagues

Рейтинг: 1200

Re: quad sting pro..

Мнениеот apExa » Нед Мар 06, 2011 12:43 am

Тъй като ми пишат доста хора по скайп с въпроси как се държи спирачката ще споделя последните три дена как се представи :)
От ден на ден става все по-добра независимо дали е на сняг или на сухо, забелязах, че на диска не му действа добре постоянното му загряване и след това изтиване с попадането на сняг между накладките (беше неизбежно), диска при такива условия се кривеше, но след малко каране като се позагрее пак и се оправя :), от велос ми казаха че за диска не трябва да се притеснявам и че тези леки кривини са нормални, а до това как спира-спира наистина много добре, с два пръста си ме дига без никакъв проблем, с един може да се контролира по всяко време и натискането на лостчето е много лесно и удобно заради настройките му, може да се настройва колко надалеч или наблизо да е от кормилото. Засега съм доволен от спирачката и се надявам тя да стане още по-добра. Ако имате въпроси тук и по скайп мога да помогна.

Поздрави :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аватар
apExa

Рейтинг: 1156

Назад към All Mountain/Ендуро продукти