zafirovp написа:Епикона, за мен е по-добър варянт. Ако търсиш 9ка - ос, откажи се. Търсих в цяла България и във всеки един online магазин и просто няма. Вносителя за България неможе да го усигори. Епикона е уникално лека вилка, и може да се вдигне до 140мм ход за 5 минути, а с малко тунинг и до 150мм. Ребаунда е доста лесен за настройка. Вилката се поддържа много лесно.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
crossenduro2 написа:zafirovp написа:Епикона, за мен е по-добър варянт. Ако търсиш 9ка - ос, откажи се. Търсих в цяла България и във всеки един online магазин и просто няма. Вносителя за България неможе да го усигори. Епикона е уникално лека вилка, и може да се вдигне до 140мм ход за 5 минути, а с малко тунинг и до 150мм. Ребаунда е доста лесен за настройка. Вилката се поддържа много лесно.
И само да попитам кое и е уникално лекото ?
zafirovp написа:Чел съм доста добри неща за него. Както вече казах, няма да намериш с 9ка ос. В сайта, който си дал, също съм звънял. Просто се откажете и съберете още 69 лв.
the7one написа:Няма ли някой друг да се изкаже? Трябва ми издръжлива вилка и да е идиото устойчива.
zaspalankoto написа:А хора аз съм със скот волтаж и искам да си взема епикона, но ми казаха, че нямало за 9 ос (каквото и да значи). Какво трябва да сменя, за да мога да си сложа епикона??![]()
и горе-доло колко ще се оръся за тази смяна
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:Доколкото знам Раидон-ите ....бла, бла, бла....
zafirovp написа:За теб ''гаврене'' не би трябвало да има голямо значение, понеже теглото ти е огромен плюс. Тора-та ако я купиш идва със стандартна пружина, която ще ти е много твърда, понеже е за по-тежки карачи. Нова струва 40-50 лева. Епикона може да си го настроиш точно за твоя начин на каране, геометрия на рамка, sag и тн.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта