Stafref написа:Аз си карам АМ,a фабрично пускат рамката със 100-120мм. вилки. Интересно ми е ако сглобя колелото със 130-140мм. вилка дали ще се държи нормално. В сайта има геометрия,аз не съм много наясно,някой ако може да сподели мнение ще е добре.
Приятно начинание. 110мм е малко малко за АМ, но колкото-толкова.
Геометрията на сайта е дадена с 100мм вилка. Слагането на 140мм при всички положения доста ще я промени. От АМ гледна точка хубаво - челния ъгъл ще падне с почти 2 градуса към 68,5-69. Лошо - ще се вдигне с почти 2см средното. При 100мм изглежда по чертежа да е на 0 с осевата линия. Т.е. ще отиде към 450-455мм с 2,35 гуми, което принципно е ОК за АМ, но по-скоро за 150мм ход. Или инак казано, средното се вдига малко над нужното. Доколко това ще те дразни или пречи само ти можеш да кажеш. Промяната на геометрията изменя и ефективността на педалирането, която е сметната за ъглите и силите при 100мм вилка. Колко се изменя и дали е осезаемо ... трябва да се смята или да се усети. Нищо не пречи и да сложиш вилка с променлив ход, за да се възползваш от по скоро ХС геометрията на байка нагоре и да имаш АМ усещане надолу.
Инчовете на седалковата тръба са една от мерките, които имат най малко значение за това, дали рамката ще ти е удобна и колко ще се различава от предишната ти. Особено пък ако сравняваш с твърдак - нищо общо няма

Гледай по скоро TT (и reach и stack, но тях ги няма в случая). Въпросните мерки също се променят като сложиш по дълга вилка. Трябва да се има и предвид че с промяна на лапа+кормило+положение на седалка също можеш да промениш доста усещането за размера и позицията си върху байка.