,което на жена ми и допадна и и хареса така ,че едното колело е ОК , НО другото е колелото от заглавието ,което не става за каране из града ( главно колелата ще ги караме градско и извън градско по някой черен път) Та въпроса ми е можели този Canyon Stitched 360 да се преустрои в нормално колело в смисъл такъв да се ползват гумите, каплите, спирачките евентуално предното окачване ,педалите ,да се сложат на друга рамка ,да се добавят скорости ,по комфортна седалка и да стане шосейно колело
 . Или по удачния вариант е да го продам и да си взема друг велосипед. Колелото е ново няма надраскано ударено или каквото и да било по него , не е скачано или карано по планински пътеки , абе колелото е ново.Бихте ли ме насочили как да постъпя.
 . Или по удачния вариант е да го продам и да си взема друг велосипед. Колелото е ново няма надраскано ударено или каквото и да било по него , не е скачано или карано по планински пътеки , абе колелото е ново.Бихте ли ме насочили как да постъпя.

, зависи въобще и от състоянието на велосипеда разбира се. Виж Canyon-a ще му вземеш повече пари, стига да си го обявил за продажба на правилното място и да не се изхвърляш с исканата цена. Абсолютно разбирам и подкрепям идеята ти за семейно каране, но тези колела не са подходящи за целта.
 , зависи въобще и от състоянието на велосипеда разбира се. Виж Canyon-a ще му вземеш повече пари, стига да си го обявил за продажба на правилното място и да не се изхвърляш с исканата цена. Абсолютно разбирам и подкрепям идеята ти за семейно каране, но тези колела не са подходящи за целта.  

Ха-ха - "Ендуро колело с Fox 32!!!"
  Ха-ха - "Ендуро колело с Fox 32!!!"  
 .
.