Здравейте отново. В крайна сметка взех Trigger 5.0. Прецених ,че като за първо колело , както и за терена по който ще се кара ,ще ми е достатъчно , като оборудване , рамка и т.н . ( Мислех да взема canyon 6 ,но ходих еи така от няма и кво да правя в един драг магазин . Бяхме двамата със сина ми , той е на 6 години. Там го имаше този тригер 5 разгледах го ,качих му се и си го оставих , а малкия ме погледна с насълзени очи и ми вика - няма ли да го вземем ,аз много исках да караме заедно колела ,а сега пак няма да имаш колело. Това ми беше достатъчно и го купих. Може би ако ми хареса и мина на по-високо ниво в този спорт , тогава ще сменя колелото и ще взема нещо по-качествено , за сега ще се задоволя с Trigger 5 . Харесва ми колелото очаквах да друса повече по разбитите пътища ,но явно по големите гуми са от значение . Единственото нещо ,което искам да променя е кормилото . Ще ми се да не съм толкова легнал върху него .Искам да е малко повдигнато , незнам дали е правилно ,но така го чувствам . Добра идея ли е да сменя кормилото и какво ще подхожда на това колело . Дали кормилото или може би нова лапа с по голям ъгъл.
ПС. Знам ,че за всички вас ,които се занимавате професионално , спускате и катерите пътеки е смешно,грозно и безсмислено ,даже опасно и глупаво такъв тип колело да има степенка , но мен това нещо адски ме дразни . Примерно спирам някъде и трябва да хвърля колелото на земята или да се оглеждам на какво да го подпра , пък да гледам като го подпирам да не го испожуля или пък да не ударя на нещото на което го подпирам някой дерайльор и т.н . Ще гледам да свикна с това . Важното е да сме живи и здрави