windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
CaXky написа:така и така говорите за монгууси ще питам тук да не отварям нова тема.Монгуус Мисчииф или Менасе е по-добро. И ако може да ми дадете някои линк дето се продава Менаса
CaXky написа:много умряла работа като отида на велосипеди и после на Mongoose не ми ги дава.А в търсачката ги показва-що за тъпа работа. Теодорчо мерси и ако можеш да ми дадеш някои линк за модела от 2009 година
kris_x-cheto написа:Добре де разбирам не харесвате марката , но защо плюете х-овете като дори не сте ги карали . Може и да не са известни с бмх-овете си но и те са добри . Кой е казал че като правят планински колела не могат да правят и х-ове . Хем са ефтини а и може с др-те пари да им купиш качествени компоненти , но вие си решавате дали да ги харесвате.
Gushtera32 написа:Събжекта е почти еднакво здрав с мисчиифа , но е по лек . Според мен това колело е брутално и има доста ниска цена .
CaXky написа:Gushtera32 написа:Събжекта е почти еднакво здрав с мисчиифа , но е по лек . Според мен това колело е брутално и има доста ниска цена .
демек което и да избера няма да съжалявам???
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта