Спирачки

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Спирачки

Мнениеот stani_bikera » Нед Юни 13, 2010 8:56 am

Здрасти на всички съфорумници които четат темата.След 1-2 седммици мисля да си сглобя колело за street и dirt jump харесал съм си всички части освен спирачките.Колебая се между Avid juicy 3, Avid Elixir5 и Avid juicy 3.5 те са почти на една цена, но искам да знам коя ще ми служи по-добре за стилът който ще карам.Не знам дали има значение колко тежа ,но съм 60 кг. и съм висок около 1.70 см.Също така искам да попитам дали някои знае откъде мога да си взема спирачка Avid juicy 3.5, защото съм ги виждал само на Scott Voltage yz.0 limited edition и спираха много добре .Мерси предварително, и ако някой има какво да каже ще го помоля да побърза! :wavey:
Аватар
stani_bikera

Рейтинг: 1130

Re: Спирачки

Мнениеот picco » Нед Юни 13, 2010 9:31 am

Джуси 3.5 можеш да си купиш от http://www.chainreactioncycles.com/, иначе разгледай отзивите за спирачките във форума, пък и на други места . Според мен трябва да си вземеш най-леката от 3те спирачки, защото в тези стилове спирането не е от толкова голямо значение :agree:
Аватар
picco

Рейтинг: 1198

Re: Спирачки

Мнениеот stani_bikera » Нед Юни 13, 2010 9:50 am

Мерси за отговора сигурно ще те послушам :wavey:
Аватар
stani_bikera

Рейтинг: 1130

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X