Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Здравейте пиша ,защото видях че няма такава тема искам да ме посъветвате каква спирачка да си купя (задна) ? Предимно ще карам стреет и дърт. Разполагам с 100 лева ,но ако е нужно бих дал повече но да се придържаме към 100те лева
За какво му предлагате скъпи варианти ,като може да си вземе една ББ5-ца и да си кара без абсолютно никакви проблеми ? Хора събудете се ,той кара стриит ,а не ДХ !!
Ъъъъ ами попринцип,ако не ти минава бронята през вилката се получава малко кофти момент с опъване на жилото при барспин или съответно тейл уип.Ако да речем се мъчиш менюл барспин с жилна спирачка си е доста кофти понеже в мометна в който завъртий и спирачката те смъква
спирачка си трябва, а относно жилата съм напълно съгласен, че ще пречат особено ако са някои по-хубави и трърди. иначе минаването на жилото през стержена важи само за предна спирачка. най-добре е с хидравлика, обаче за тия пари нова няма да намери.
Наистина жилата малко пречат при някой трикове.Обаче,ако е сравнително нов в DJ manual-a ще му е много по-труден без спирачка,затова и аз давам глас за ВВ7 ,а наистина може да вземе и по-евтината ВВ5 тя е почти същата