Въпросче за BMX

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпросче за BMX

Мнениеот StanY » Нед Юни 19, 2011 1:23 pm

Здравейте, може да ви се струва поредната безмислена тема, но имам един върпос. За лятото мисля да си взема един ВМХ който да карам в града, но без големи скоци трикове и т.н. Тъй като нямам много пари апък втора ръка не мога да намеря хубави колела имам едно питане и то е: Drag Onset или Sprint Hannibal? Знам, че и двете колела са нисък клас и може да се счупят лесно, но съм карал драг-а на един приятел и ми се видя що годе добре, но после видях и този Ханибал който май е по-добре от драг-а. Та кой е по-здрав и по-лек?

П.П.: Не намерих друга тема за този спринт и за това направих тази. Мерси предварително :beer: .
Продава: viewtopic.php?f=19&t=131916
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Аватар
StanY

Рейтинг: 1169

Re: Въпросче за BMX

Мнениеот the_biker98 » Нед Юни 19, 2011 1:39 pm

Drag Decade 2011

http://screambikes.eu/bg/bmx-velosipedi ... ecade.html

Като гледам пишат, че е за напреднали карачи. До колко е здрав не може да се каже. :crazy:
Don't worry, be happy!
Аватар
the_biker98

Рейтинг: 1200

Re: Въпросче за BMX

Мнениеот DH_Rade » Нед Юни 19, 2011 10:47 pm

Дай линк на спринта.Иначе онсета слабото място му е седалковата тръба и ще се сцепи по барже но ти си решаваш
Коректен съм с тези които са коректни с мен
Изображение
DH_Rade

Рейтинг: 1091

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X