Помощ!

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Помощ!

Мнениеот primo » Нед Юли 17, 2011 6:58 pm

Здравейте аз съм нов във БМХ-а. Скоро си взех БМХ Monogoose subject 2011. Какво мислите за него? Добър ли е? Става ли за стрийт и за дърт джъмп?
От къде мога да уча трикове? Къде в София има рампи за БМХ и за Dirt Jump?
И ако може на дълго и на широко да ми обясние какво представляват всички стилове изброени в заглавието на раздела ?
Съжалявам че са много въпроси но .. съм нов! :Д:Д:Д :D :D :dontknow: :dontknow: :confused: :peace: :lol: :wavey: :liplick: :blush: :crazy: :crap:
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :peace: :peace: :bowdown: :bowdown:
primo

Рейтинг: 1180

Re: Помощ!

Мнениеот JoroDH » Нед Юли 17, 2011 10:40 pm

За съжаление имаш много въпроси а аз мога да отговоря само на 1-2 от тях. Дъртове има в борисовата градина много добре направени ако ти се кара дърт а иначе ако искаш просто ей така да разцъкаш байка можеш да отидеш и на НДК там карат много стрийтъри. А трикове най-лесно се учат с тренировки няма как да гледаш 1 клип и да се научиш на някой трик просто хващаш байка и скачаш и си чупиш главата докато не започнеш да правиш въпросният трик всеки път :D :D :D :beer: :beer: :beer:
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
Аватар
JoroDH

Рейтинг: 1123

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X