П.П. Новак съм
 .
. .
. Но както казват всичко тръгва от рамката, така че трябва първо нея да избера
 Но както казват всичко тръгва от рамката, така че трябва първо нея да избера  .
.

shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
 viewtopic.php?f=16&t=91804 Сега е със сменена нова вилка дарт 1 бяла 2011 модел отлична
 viewtopic.php?f=16&t=91804 Сега е със сменена нова вилка дарт 1 бяла 2011 модел отлична  ако искаш пиши ЛС за снимки
 ако искаш пиши ЛС за снимки
Кое е по-добре ? Two6Player или NS Suburman ?

АЛОО..пичове,момчето иска съвети и предложения за велосипеди до 700 лева,а пък вие тук на пазар го обърнахте,съобразявайте се малко.
 АЛОО..пичове,момчето иска съвети и предложения за велосипеди до 700 лева,а пък вие тук на пазар го обърнахте,съобразявайте се малко.   Не е толкова сляп,ако иска ще провери пазара.А пък този последният му предлага оферта за 1500 лева при положение,че момчето е казало до 700 лева.
  Не е толкова сляп,ако иска ще провери пазара.А пък този последният му предлага оферта за 1500 лева при положение,че момчето е казало до 700 лева.  

) ... Пич изгода ли имаш в това, че си пишеш обявата тук, защото съм сигурен, че много добре си прочел "DJ/Street колело до 700 лв.".Мисля, че ще е по-добре админ да заключи темата, защото и аз мога да свърша същата работа, каквато се свършва в темата - да разгледам пазара
 ) ... Пич изгода ли имаш в това, че си пишеш обявата тук, защото съм сигурен, че много добре си прочел "DJ/Street колело до 700 лв.".Мисля, че ще е по-добре админ да заключи темата, защото и аз мога да свърша същата работа, каквато се свършва в темата - да разгледам пазара  .
.

.
. 
  ) другите компоненти няма да ти ги изброявам но са що годе на ниво с изключение на предната капла и веригата - те са от старият ми байк
  ) другите компоненти няма да ти ги изброявам но са що годе на ниво с изключение на предната капла и веригата - те са от старият ми байк  
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта