wanko_ написа:Аз бих ти препоръчал Rock Shox Tora... която е хубава за спускане... също така бих ти препоръчал Suntour Epicon Air, но там вече е по сложно трябва доста поддръжка на вилката(все пак въздух).Duro е хубава за скачане, но пък Тора-та е много хубава за спускане за тези пари.
sa6mi написа:http://www.sportdelivery.com/bg/product/2258-avid-CODE-5-RR/12-- ами тази добра ли е
dirtnewbie написа:Момчето над мен не се изразява правилно. Спирачките на Авид ББ5 и ББ7 са механични, а Авид Код 5 е хидравлична, следователно е доста по-добра с доста по-голяма спирачна сила. Ако имаш парите я вземи нея. За вилката мога да ти кажа, че Тоеа не става за DH. Предназначението на вилката е за XC и не е препоръчително да се кара за еуг стил. Още повече, че ако е нова и ако я караш извън границите на гаранцията, хората продали ти вилката няма да ти я приемат за валидна и ще изгориш с доста пари. Наистина е по-добре да погледнеш за нещо втора упореба от пазара на форума. Има добри вилки, така че може да разгледаш и за някое marzocchi 44/55/66. Разбира се, няма да е ново, но ще върши перфектна работа ако искаш да караш DH и FR(freeride), разбира се. Под скокове аз разбирам скокове по трасето, а ако не е така, то ще те помоля да ме извиниш и веднага ще ти препоръчам вилки за dirtjump като marzocchi DJ1/2/3 или RS Argyle. В доста теми е писано за тези вилки, а и те все пак са най-добрите. Лично мое мнение е, че Арджайла е по-добрата вилка и за street, и за dirtjump.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта