Съвет за избор на колело =)

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Съвет за избор на колело =)

Мнениеот Funn... » Нед Мар 18, 2012 10:20 am

Здравейте! Нов съм във форума така че ако ви се струва че говоря пълни глупости понякога, не ми обръщайте особено внимание. По същество - искам да си взема ново колело. Клоня към драг ц1. Отидох в магазина на Дойчин и той ми предложи рам хт1 и няколко сглобки с части оттук оттам. Карам главно градско/дърт и един път в годината XC. Предложенията на човека наистина ми харесват, но единственото което ме притиснява е рамката. Старото ми колело беше клаймбър (доколко знам ц1 е наследник на клаймбър) и геометрията на рамката ми беше много удобна. Не мога да реша окончателно кое да си взема. :dontknow: Бюджетът ми е 700лв. Ще се радвам да чуя няколко мнения!

Предварително благодаря, Ангел.
Funn...

Рейтинг: 1200

Re: Съвет за избор на колело =)

Мнениеот n1ky » Нед Мар 18, 2012 12:01 pm

Ако ще караш и дърт взимай C1,поне рамката е предназначена за това и няма да имаш проблеми.А пък HT1 мисля,че е по-слаба от C1 и не е предназначена за дърт.Пък щом си имал Climber и ти е бил удобен,не знам защо се чудиш.Успех с избора. :)
Аватар
n1ky

Рейтинг: 1283

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X