Мнение & Помощ

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнение & Помощ

Мнениеот larkata » Нед Апр 21, 2013 3:50 pm

Спрял съм се на ДРАГ Ц1 ПРО 2013.Искам да попитам за 1.85-1.90см. 95-100 кг. Дали е добре това колело. Ще скачам с него не много високо метър-два.
larkata

Рейтинг: 1140

Re: Мнение & Помощ

Мнениеот Nismo » Пон Апр 22, 2013 12:30 am

Доста си висок и тежък (не искам да те обидя. За височината си супер). Щом ще скачаш по метър, два ще трябва нещо по здраво, от стомана. On-one е страхотен избор, но са малко по скъпички. С колко пари разполагаш? Готов ли си да си направиш колело(имам предвид всички части поотделно). Изчакай другите могат да предложат по-достъпен избор и по-"бърз".
Аватар
Nismo

Рейтинг: 1120

Мнениеот larkata » Пон Апр 22, 2013 8:22 pm

Nismo написа:Доста си висок и тежък (не искам да те обидя. За височината си супер). Щом ще скачаш по метър, два ще трябва нещо по здраво, от стомана. On-one е страхотен избор, но са малко по скъпички. С колко пари разполагаш? Готов ли си да си направиш колело(имам предвид всички части поотделно). Изчакай другите могат да предложат по-достъпен избор и по-"бърз".

Ами Драгомир Ц2?
larkata

Мнениеот larkata » Пон Апр 22, 2013 8:27 pm

Nismo написа:Доста си висок и тежък (не искам да те обидя. За височината си супер). Щом ще скачаш по метър, два ще трябва нещо по здраво, от стомана. On-one е страхотен избор, но са малко по скъпички. С колко пари разполагаш? Готов ли си да си направиш колело(имам предвид всички части поотделно). Изчакай другите могат да предложат по-достъпен избор и по-"бърз".

Не се обиждам ще гледам сега лятото да сваля 10-тина килца. С бюджета не съм толкова добре 600-700 лева мисля,че мога да дам за колело :)
larkata

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X