ц1 ТЕ

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

ц1 ТЕ

Мнениеот speed link » Пон Дек 05, 2011 4:31 pm

В събута ще си зимам ц1 ТЕ. Колелото е добро за мен, не съм новак но не съм и про. След време ще сменя някои части. Но не знам кои части да сменя. Мисля да сменя гумите, груповете,шините и още нещо. Моля ви кажете ми кои части трябва да се сменят по рано и кои не. Бюджета нямам но ще събирам пари за всяка част. 15 годишен съм и не искам да давам много пари. Благодаря!
Даи ми Боже сили и ще ги избия всички!
Аватар
speed link

Рейтинг: 1150

Re: ц1 ТЕ

Мнениеот n1ky » Пон Дек 05, 2011 4:47 pm

speed link написа:В събута ще си зимам ц1 ТЕ. Колелото е добро за мен, не съм новак но не съм и про. След време ще сменя някои части. Но не знам кои части да сменя. Мисля да сменя гумите, груповете,шините и още нещо. Моля ви кажете ми кои части трябва да се сменят по рано и кои не. Бюджета нямам но ще събирам пари за всяка част. 15 годишен съм и не искам да давам много пари. Благодаря!

Дубре,щом в събута ще го вземеш.Първото нещо което ще е добре да смениш е вилката,но я кажи първо какъв стил ще го караш ? :)
Аватар
n1ky

Рейтинг: 1283

Re: ц1 ТЕ

Мнениеот speed link » Пон Дек 05, 2011 4:52 pm

сега видях правописните грешки но това може би ми е 2-рото писане на бг и съм с фонетика и ми много трудно. Ще карам предимно 4х но сън начинаещ в този стил. Не вилката не мисля да я сменям. След време ще я сменя.
Даи ми Боже сили и ще ги избия всички!
Аватар
speed link

Рейтинг: 1150

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X