Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Предложете ми някакво здраво средно движение! Карал съм все с някакви евтини,дето се раздрънкват след седмица-две. Искам някое,което като го сложа, да не го барам повече. Ще карам стрийт и дърт. Насочил съм се към Truvatiw Howitzer, но много се съмнявам,че това е което ми трябва.
А какви са ти курбелите?Не можеш просто да плякнеш което и да е средно,има различни стандарти,размери на шлиците и т.н. Иначе,съгласен съм за 3-пийс,малко по-скъпо излиза,но няма да ги бараш много дълго време.А и изглеждат яко,не случайно всички по света вече карат такива (точно така,България НЕ се брои)
Курбелите няма да ти станат на Howitzer-а,освен това щом са Сънтур са гадни.Ако искаш да ти препоръчам,един приятел тъкмо започна да кара и се отказа и му останаха чисто нови курбели Funn Hooka CR 170mm черни с венец Animal и педали бонус.Нови тия неща излизат около 450-500 лв,той ги продава за 250.Ако си заинтересован само казвай,твои са.Чисто нови