значи все пак има тайни във Веломания, които не са станали известни на всичкиflat-6 написа:прсто ще е поредната комплектовка с нови цветове няма да е нещо по различно!!!нищо не може да остане срито от българския фен.не ми се вярва да има проект и да не се знае нищо за него!!!
tailor написа:значи все пак има тайни във Веломания, които не са станали известни на всичкиflat-6 написа:прсто ще е поредната комплектовка с нови цветове няма да е нещо по различно!!!нищо не може да остане срито от българския фен.не ми се вярва да има проект и да не се знае нищо за него!!!
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Максимално допустим ход на вилката - 170 mm
Масивни задни уши, правоъгълни тръби на задната част и отливка тип YOKE,
гарантират здравина и твърдост на конструкциата.
TeDo_BaPHa написа:http://www.dimibike.com/product_info.php?cPath=21_22_29&products_id=269&osCsid=55ef9d2c890f0076a4df6c3431e0c0afМаксимално допустим ход на вилката - 170 mm
Масивни задни уши, правоъгълни тръби на задната част и отливка тип YOKE,
гарантират здравина и твърдост на конструкциата.
Истина ли е това
ThX
eurolit3 написа:Споко,разбрах иронията,ама не би ли трябвало като пише мах 170 ход гаранцията да важи ако караш така.![]()
Кой пишещ текстовете?
pocket-rocket написа:Колко всъщност е чейнстеят(CS) на този Клаймъ(ду)р? Наистина ли е 434 мм. Може ли някой да каже със сигурност. 10х ин адванс.
Climber 2008 от вчера (2 май 2008) е в производство. Промените по рамката можете да видите тукemovalkov95 написа:Днес открих проблема. От лапата е. По въпроса за Клаймбера 2008: един приятел има 2007, аз - 2008 и разликата е в каплите и седалките, нищо друго!
tailor написа:Climber 2008 от вчера (2 май 2008) е в производство. Промените по рамката можете да видите тукemovalkov95 написа:Днес открих проблема. От лапата е. По въпроса за Клаймбера 2008: един приятел има 2007, аз - 2008 и разликата е в каплите и седалките, нищо друго!
Climber 2008 от вчера (2 май 2008) е в производство. Промените по рамката можете да видите кормило Ritchey 31.8,
Ще бъдеш ли така добър да пуснеш една снимка на това "да ама не" ? Или пак един приятел ти каза ?nikolai написа:Climber 2008 от вчера (2 май 2008) е в производство. Промените по рамката можете да видите кормило Ritchey 31.8,
дръндръндрън
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта