Коя от изброените вилки е по-подходяща за скокове (DJ), знам, че никоя не е съзададена за този стил, но коя е по-подходяща ?
Висок съм 175см и тежа 68кг !
Вилките:
Suntour XCT V2,XCM,XCR
RST T8
RST Dirt
n1ky написа:Аз мисля,че XCR-а ще ти свърши най-добра работа,но след време ще трябва задължително да го смениш.
martinl написа:На мен ми трябва за резервното колело със което само се уча, аз иначе имам Duro DJ на 2рото !
За скокове по-подходяща ми изглежда RST Dirt (самото име си го казва), но все пак искам да разбера и мнението на другите ?
monipugev написа:Marzochi DJ1/DJ2/DJ3
Обаче ти едно си знаеш и само т'ва говориш,чети малко.Не се сдържах просто !от martinl » Чет Яну 05, 2012 5:22 pm
Вилките:
Suntour XCT V2,XCM,XCR
RST T8
RST Dirt
Downhill_01 написа:Честито!! Не си сгрешил с ХЦР-чето аз съм с такова и смея да кажа че е мн здрава вилка.Аз я карам дърт и фрийрайд и смея да кажа че е много добра на дропове държи.Един приятел има ХЦМ и тя е много корава защото той какво ли не е правил с нея и вече 2 години е здрава а той строши една рамка клаймър
martinl написа:Ако я карам със V-Brake спирачки ще имам ли проблеми (пукнатини,усуквания и др.) ?
n1ky написа:martinl написа:Ако я карам със V-Brake спирачки ще имам ли проблеми (пукнатини,усуквания и др.) ?
Не мисля.Освен ако преди теб някой не я е МЪЧИЛ.![]()
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта