ПС: извинявам се за пунктуационните ми грешки, но това е в следствие че бързам да попитам и чуждата клавиатура която използвам

steamrazer написа:Триял със седалка![]()
![]()
Чуваш ли се бе, момче
steamrazer написа:Триял със седалка![]()
![]()
Чуваш ли се бе, момче
steamrazer написа:Единствено Inspired правят такъв тип колела, нямат на цена под 2000 кинта ! А всъщност Inspired произвеждат Trial-street .. Геометрията е направена така, че да пасва хем за стрийт, хем за триал ..Доколкото разбрах имаш 500 лева за ТРИЯЛ байк
steamrazer написа:Емми.. сам си прави изводи дали ще ти стигнат за Inspired .. В България трудно ще намериш на такава цена.. Провери в pinkbike
steamrazer написа:Единствено Inspired правят такъв тип колела, нямат на цена под 2000 кинта ! А всъщност Inspired произвеждат Trial-street .. Геометрията е направена така, че да пасва хем за стрийт, хем за триал ..Доколкото разбрах имаш 500 лева за ТРИЯЛ байк
darkmoorr написа:Преди няколко дни гледах едно момче да кара триал с Драг Ц2. Така че, ако искаш потърси на пазара, но все пак рамката е стара и не се знае колко е здрава.
манджа написа:steamrazer написа:Единствено Inspired правят такъв тип колела, нямат на цена под 2000 кинта ! А всъщност Inspired произвеждат Trial-street .. Геометрията е направена така, че да пасва хем за стрийт, хем за триал ..Доколкото разбрах имаш 500 лева за ТРИЯЛ байк
Да си гледаш работата а ? Вижте има една марка echo огледайте там
едит: отделно 500 лева са малко и ще имаш само дертове с такова колело
cruzeN написа:Еми то и стария ми бмх не ставаше за каране според байкарите ама всички ги правих криви с моя "стар", въпреки че е със стуманена рамка аз пак си правих bunny hop-a без проблем и като се качвах на нови колела правих още по-високо и по-лесно номерата. Така че според мен това зависи не от колелото което ползваш а от самия човек.
Да не е мерило, но все пак си е доста доволно ако успееш да направиш със стара, тежка рамка която според другите не става за нищо повече от простото каране. Аз лично съм показвал, че рамката ми става и за планинско, и за скачане, а дори и не се огъва като скачам с нея. Така че за мен няма значение от цената на рамката и на частите по нея, има значение как ще се експлоатира и как в последствие ще се грижиш за нея. Ако се грижиш за рамката както за себе си и тя ще се грижи за теб. Това ми е като философия, аз винаги се грижа за всичко мое особенно за колелото си и за 10 години активно каране не съм пукал нито гума, нито съм кривил нещо, дори и веригата не ми е падала, а повярвайте ми аз съм я тормозил с моето каране доста.Бънихопът не е мерило.
cruzeN написа:Да не е мерило, но все пак си е доста доволно ако успееш да направиш със стара, тежка рамка която според другите не става за нищо повече от простото каране. Аз лично съм показвал, че рамката ми става и за планинско, и за скачане, а дори и не се огъва като скачам с нея. Така че за мен няма значение от цената на рамката и на частите по нея, има значение как ще се експлоатира и как в последствие ще се грижиш за нея. Ако се грижиш за рамката както за себе си и тя ще се грижи за теб. Това ми е като философия, аз винаги се грижа за всичко мое особенно за колелото си и за 10 години активно каране не съм пукал нито гума, нито съм кривил нещо, дори и веригата не ми е падала, а повярвайте ми аз съм я тормозил с моето каране доста.Бънихопът не е мерило.
cruzeN написа:пробвал съм какъв ли не "homemade" и мога да ти кажа, че ако му хванеш цаката познай какво става после
steamrazer написа:САМО Inspired и още няколко модела които се броят на пръст са със седалка... ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО Е ДА СИ НАМЕРИШ ТАКАВА РАМКА ЗА ПАРИТЕ, КОИТО ИМАШ .... ОТ ВАРНА СИ - ТОВА Е ЕДИН ОТ ЦЕНТРОВЕТЕ за триял в БЪЛГАРИЯ... в Казънлък мисля, че пак почнаха да карат.. иди на центъра, немери ги и пробвай.. НЕ МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ ТРИЯЛ СЪС СЕДАЛКА... и не ти трябва.. ПРЕЧИ
cruzeN написа:А някоя рамка да ми кажеш от вида на драг ц2 която е.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта