В търсене на рамка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

В търсене на рамка

Мнениеот Vortexxx » Нед Юли 08, 2012 11:44 am

Здравейте ! Искам да ви попитам според вас дали ще издържи рамката duncon pussy street на дропове и ежедневно тормозене по улиците и дали ще ми е удобна аз съм към 1.70 висок и 60 кг ? Знам , че рамката нали не е предназначена за това , но едно момче сподели ,че и той я тормози , скача дропчета и засега нищо и няма .. И все още се чудя между стреет и downhill , обаче вече нещо не ми се ходи по горите и май се ориентирам към стреет-а ... А ако Duncon-а не би била издържала на дропове и повечко тормозене тогава може и да си купя dartmoor hornet и да почна пак по горите .. :D Благодаря ви за отделеното време ! :beer:
Vortexxx

Рейтинг: 1198

Re: В търсене на рамка

Мнениеот wasd » Нед Юли 08, 2012 1:06 pm

Ами виж сега. Още от името си се разбира че е рамка за Street. :eek3: Геометрията е малко по-различна от Dirt рамката, което я прави по-удобна за стила. Също материала използван за направата е Chromo стомана, от което следва че дроповете няма да са абсолютно никакъв проблем. :beer:
Аз цветя и бонбони НЕ пия!!!
wasd

Рейтинг: 1210

Мнениеот Vortexxx » Нед Юли 08, 2012 11:20 pm

Моля ви дайте още мнения ! Благодаря ви предварително !!!!!!!!
Vortexxx

Рейтинг: 1198

Мнениеот traffic_ » Вто Авг 07, 2012 10:52 pm

Еми ще държи... Все пак е стомана - мн. по-здрава от алуминия :)
traffic_

Рейтинг: 1181

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X