Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Имам 800лв. и Търса рамка и си я намерих ДМР чисто нова Сега ми останаха 350лв. ако ми помогнете да го Сглоба за тези пари ще събирам още но за сега имам толко МЕРСИ предварително !
Отдели поне 100 за що годе свестна вилка 2ра ръка,ако си се насочил само към Street по-добре твърда а други части като курбели лапа кормило можеш да земе по-обикновенни щото други не са ти по-джоба,ако си от софия мога да ти продам 1 венче задно за сингъл .а каплитеее ми брат ако не намериш някви супер изгодни предложения няма как да стане,ама не мога да разбера кат нямаш пари за кво си дал 450 лв за рамка....
Ами аз ще събера още пари на скоро и ми идва РД-то и мисля че ще имам пари и карам не само Стреет карам и ДЖ ако някои да предлага части приемам на Дартмоор и на ДМР и секви други Мерси ПОЗДРАВИ
Интересно ми е как ще караш dh с твърда вилка или street с вилка 180 ход Избери си кой от двата стила искаш да караш и тогава сглоби колело. Да караш два стила, дето имат коренна разлика е почти невъзможно.
ДЖ може да е DJ не DH Защоо въобще се опитваш да сглобиш колело :/ Ако можеш да си продадеш рамката сега и да си върнеш по-голяма част от парите, защо не си купиш цяло колело втора ръка? Има цяло стрийт колело за 900, и то доста добро (поне на външен вид, не ги разбирам стрийтърските работи много xD) Има и някакво по-бюджетно за 500 (: