dirt jump ?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

dirt jump ?

Мнениеот hriscuu » Сря Яну 09, 2013 3:06 pm

Добър ден нов съм във форума и не знам дали тук му е миастото можете ли да ми кажете дали drag C1 е здрав и дали става за dirt jump и ако не да ми предложите рамка до 100 лева за dirt jump благодаря предварително
I save my bike
hriscuu

Рейтинг: 1200

Re: dirt jump ?

Мнениеот Admin » Сря Яну 09, 2013 6:48 pm

Ами... производителят е посочил (или поне така беше преди) като предназначени на рамката и DJ. За старт в дисциплината сигурно става, но като напреднеш, ще трябва да я смениш с нещо по-добро, за предпочитане от Cr-Mo стомана.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот hriscuu » Сря Яну 09, 2013 7:25 pm

Имам Kross Gravito то става ли като за начало ?
I save my bike
hriscuu

Мнениеот Admin » Чет Яну 10, 2013 1:06 pm

За сериозно каране едва ли, но ако изобщо не си сигурен, че ще караш редовно и сериозно DJ, може да пробваш и с него, макар че ще е хубаво да направиш някои промени (например по-къса лапа).
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Vicusa » Чет Яну 10, 2013 7:09 pm

Здрасти, един приятел кара с такова - и той кара от скоро, но му смени лапата с по- къса, после кормилото с по голямо издигане и по широко, а сега си направи и single speed - от оригиналната му касета ( чрез спейсъри) - поразгледай из форума пише всичко необходимо !
Рамката не е най- здравата, но за сега (кара от 5-6 месеца по-сериозно) не е дала проблем - не е пукната или усукана, но все пак имай едно наум че не става за скачане от третия етаж :D
И все пак ако имаш желание да караш, просто карай докато не строшиш нещо - колелото или теб :dontknow: :beer:
Vicusa

Рейтинг: 1180

Мнениеот hriscuu » Пет Яну 11, 2013 5:47 pm

мерси за саветите ще помисля
I save my bike
hriscuu

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X