помощ за седалка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

помощ за седалка

Мнениеот Ninjata96 » Съб Мар 23, 2013 10:34 pm

Ще стане ли тази седалка на рамка HT1 http://screambikes.eu/bg/bmx-velosipedi ... tml#idTab1 ? в момента съм със селе роял-удобна ама мноого тежка мамка му...та имам още едно питане за тази седалка,може ли да се налгася нагоре-надолу?
Снимки ще пратя отделно по Скайп за сметка на лупувача :beer: .
Аватар
Ninjata96

Рейтинг: 1082

Re: помощ за седалка

Мнениеот Ozzie » Съб Мар 23, 2013 11:19 pm

Ninjata96 написа:Ще стане ли тази седалка на рамка HT1 http://screambikes.eu/bg/bmx-velosipedi ... tml#idTab1

Не. HT1-цата е за колче с диаметър 27,2 мм.

Ninjata96 написа:..та имам още едно питане за тази седалка,може ли да се налгася нагоре-надолу?

За моженето - може, но с колче от една педя, диапазона е силно ограничен. Също и с подобна седалка губиш възможност за регулиране на ъгъла, ако е от значение.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Mortis » Нед Мар 24, 2013 12:17 am

Едно съм научил за избора на седалка, най-добре да я пробваш ! защото като си я вземеш и не ти е удобна ?! за какъв ще ти е, но ако караш трайл няма да има значение де, но тъй като не си посочил какво караш затова предупреждавам :agree: иии мисля че не може да се наглася....
Аватар
Mortis

Рейтинг: 1010

Мнениеот onEcoRe » Нед Мар 24, 2013 1:01 am

Виж сега ако искаш значи може, аз лично използвам преходник но когато нямах такъв застопорявах здраво със неопрени, изрязани кенчета от бира и каквото ми дойде на ум и пак си беше наред. :)
onEcoRe

Рейтинг: 1194

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X