Georgiev написа:Харесах един CUBE stereo 120.
Ето го тук
https://www.olx.bg/d/ad/velosiped-29-cu ... 8NOgl.htmlСтрува ли си парите ако всичко му е наред . Мисля да ида да го огледам. Незнам какво ще видя като не разбирам от велосипеди. За какво да се оглеждам про това колело . Моля за мнения .
Както и тази рамка 17 инча ще ми е добре ли като съм 1,80 висок.
Колелото не изглежда да е карано сериозно предвид нещата, с които е накичено (седалка, звънче). Това с вилката може и да е лесно за отстраняване след сервизиране, но може и да е нещо по-сериозно. Трудно е да се каже. При всички положения е добре да и се направи профилактика, което ще ти струва около 100-150лв. в зависимост от това какво има да се сменя.
По отношение на размера - 17 инча е общо взето на абсолютната граница да ти е малко. Не е идеален размер за теб, но да кажем, че все още става.
1. Не бих го взел. Стара концепция, стар монтаж, при това евтин. За мен не струва 2000лв.
2. Колелото е доста старо, но освен това изглежда и чисто визуално много малко като размер.
3. Това ще е тотален овъркил за целите, за които ти трябва. Твърде тежко, с твърде много ход. Това не е ХС колело.
4. Скоростите със сигурност са доста нисък клас. Размерът на рамката също е неясен.
Общо взето никоя от тези опции не е идеална. Стерео-то е с най-модерен монтаж и най-читавите части, но остава отворен въпросът дали ще ти е ОК на размер и каква е ситуацията с вилката.