Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
от TENDER » Пет Юни 19, 2009 10:05 pm
Няма нито е дин коментар в нашия форум за Traffic, за това пускам темата. Първоначално се бях насочил към Suburban, но след като разгледах на живо двете рамки се разколебах. Как мислите? Струва ли си да се дадат 120лв отгоре за Suburban при еднакви геометрии? Suburban е със 180гр по-лека, но изглежда някак си по-ефирна. До колкото знам има случаи на счупени Suburban. Дали Traffic не е по-здрава рамка? Или просто не съм чул за счупени такива?
http://www.ns-bikes.com/
-
TENDER
-
- Рейтинг: 1823
от CrateEngine » Пет Юни 19, 2009 10:22 pm
Suburban-a е частично heat-treat-ната , което донякъде и повишава здравината .От това , което заявяват НС рамката е с по-скъп tubeset и би трябвало да е по-лека и по-здрава.Аз съветвам да си вземеш събърбан и да ти е мирна главата хем ще спестиш 200гр. хем ще имаш по-красива рамка която също така трябва да е по-здрава и се е доказала вече
-

CrateEngine
-
- Рейтинг: 1304
-
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X