Вапроси за BMX

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Вапроси за BMX

Мнениеот Dark_Lord » Нед Авг 30, 2009 12:54 pm

Здравейте мисля да си копувам BMX и ми трябва мнението на някой разбирач така да се каже.Тука сам си харесал няколко ..
http://screambikes.eu/velosipedi-i-ramk ... hrome.html
http://www.yessbikes.com/index.php?page ... &Itemid=53
Обаче незнам дали си струва да си взема , защото не съм много сигорен колко са здрави , имам предвит дали ако се метна от около метар , метар и нещо дали нама да се разполови.Не че ще се скоча де ама все пак за всеки случей.Апак за по качествени нямам пари защото на скоро си купих нов комп и Cross T-Rex и така.Скайпа ми е ddark_lordd та ако на някой му се занимава да ми обесни по добре да ме намери.Благодаря предварително !
Аватар
Dark_Lord

Рейтинг: 1180

Re: Вапроси за BMX

Мнениеот foxracingshox » Нед Авг 30, 2009 1:18 pm

Dark_Lord написа:Обаче незнам дали си струва да си взема , защото не съм много сигорен колко са здрави , имам предвит дали ако се метна от около метар , метар и нещо дали нама да се разполови.Не че ще се скоча де ама все пак за всеки случей.

:nono: :crap:
Този bmx къде мислиш да го караш и какъв ти е точно бюджета :dontknow:
Аватар
foxracingshox

Рейтинг: 1107

Re: Вапроси за BMX

Мнениеот Dark_Lord » Нед Авг 30, 2009 1:25 pm

Из града да се кефя и 200-250 лв ама мисля че мога да извадя и още
Аватар
Dark_Lord

Рейтинг: 1180

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X