Admin написа:1. Пиши по-грамотно! Иначе мненията ти ще заминават в коша.
2. Доколкото знам, коелото не е предназначено точно за това, за което ти искаш да го ползваш. За dirt jump да, ама за големи дропове - едва ли.
3. Главините са последното, за което трябва да се притесняваш. На първо място е главата ти, след това са други части от колелото (рамка, капли, вилка). Ако имаш добра техника и падът е хубав, с попивка и т.н., сигурно няма да имаш проблеми, ама ако смяташ да се учиш, започни от по-малки препятствия.
DEMON BOY 13 написа:Mи за писането ми се извинявам от скоро сам на 14 години и пиша барзичко и правя грешки но и ти се пак имаш грешка.Hо както и да е благодаря,че ми отговори,значи още няма да скоча защото имам още малко да доизпипам презимяването
пък дано да не се пребия
когато се пробвам.
shaady написа:DEMON BOY 13 написа:Mи за писането ми се извинявам от скоро сам на 14 години и пиша барзичко и правя грешки но и ти се пак имаш грешка.Hо както и да е благодаря,че ми отговори,значи още няма да скоча защото имам още малко да доизпипам презимяването
пък дано да не се пребия
когато се пробвам.
Правописните норми се учат и в 6/7 клас, така че това, че си на 14 години не е извинение за неграмотното ти писане.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта