SCOTT VOLTAGE YZ1

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

SCOTT VOLTAGE YZ1

Мнениеот DEMON BOY 13 » Пон Апр 12, 2010 11:24 am

Изках да ви попитам понеже преди 1 месец и половина си взех SCOTT VOLTAGE YZ1 какво ви е мнението за колелото.Взех го за да скачам понеже миналото ми колело беше за dh и неможех да го помрадна докато с това много лесно се скача.Мисалта ми е здрави ли са му главините и ще издаржат ли на 3,0м скок защото много ми се изкаше да скоча един такав дроп ама ме е базе да не строша главините :confused:.Какво мислите вилката и главините до колко м скок ще оздаржат и като цяло колелото добро ли е :confused: ???
Аватар
DEMON BOY 13

Рейтинг: 1231

Re: SCOTT VOLTAGE YZ1

Мнениеот Admin » Пон Апр 12, 2010 6:16 pm

1. Пиши по-грамотно! Иначе мненията ти ще заминават в коша.
2. Доколкото знам, коелото не е предназначено точно за това, за което ти искаш да го ползваш. За dirt jump да, ама за големи дропове - едва ли.
3. Главините са последното, за което трябва да се притесняваш. На първо място е главата ти, след това са други части от колелото (рамка, капли, вилка). Ако имаш добра техника и падът е хубав, с попивка и т.н., сигурно няма да имаш проблеми, ама ако смяташ да се учиш, започни от по-малки препятствия.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот DEMON BOY 13 » Пон Апр 12, 2010 7:13 pm

Admin написа:1. Пиши по-грамотно! Иначе мненията ти ще заминават в коша.
2. Доколкото знам, коелото не е предназначено точно за това, за което ти искаш да го ползваш. За dirt jump да, ама за големи дропове - едва ли.
3. Главините са последното, за което трябва да се притесняваш. На първо място е главата ти, след това са други части от колелото (рамка, капли, вилка). Ако имаш добра техника и падът е хубав, с попивка и т.н., сигурно няма да имаш проблеми, ама ако смяташ да се учиш, започни от по-малки препятствия.

Mи за писането ми се извинявам от скоро сам на 14 години и пиша барзичко и правя грешки но и ти се пак имаш грешка ;).Hо както и да е благодаря,че ми отговори,значи още няма да скоча защото имам още малко да доизпипам презимяването ;) пък дано да не се пребия :D когато се пробвам.
Аватар
DEMON BOY 13

Мнениеот shaady » Пон Апр 12, 2010 8:17 pm

DEMON BOY 13 написа:Mи за писането ми се извинявам от скоро сам на 14 години и пиша барзичко и правя грешки но и ти се пак имаш грешка ;).Hо както и да е благодаря,че ми отговори,значи още няма да скоча защото имам още малко да доизпипам презимяването ;) пък дано да не се пребия :D когато се пробвам.

Правописните норми се учат и в 6/7 клас, така че това, че си на 14 години не е извинение за неграмотното ти писане. ;)
Аватар
shaady

Рейтинг: 1800

Мнениеот DEMON BOY 13 » Пон Апр 12, 2010 10:07 pm

shaady написа:
DEMON BOY 13 написа:Mи за писането ми се извинявам от скоро сам на 14 години и пиша барзичко и правя грешки но и ти се пак имаш грешка ;).Hо както и да е благодаря,че ми отговори,значи още няма да скоча защото имам още малко да доизпипам презимяването ;) пък дано да не се пребия :D когато се пробвам.

Правописните норми се учат и в 6/7 клас, така че това, че си на 14 години не е извинение за неграмотното ти писане. ;)

Ми сега сам 7ми клас и още се уча а и ако няма да пишеш по темата просто не пиши. ;)
Аватар
DEMON BOY 13

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X