Не съм запознат с никоя от двете затова питам за мнения, моля не отхвърляйте вилките само защото са Suntour

shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
angelfish написа:Тората е в пъти по-добра от дурото !!! Единствения плюс на дурото е, че е с 20 ос. Тората работи МНОГО по-добре и има повече настройки. И май е доста по-лека, тъй като тук пише, че сънтура тежи 2.7 кг.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Ако твоята не е някоя орязана версия би трябвало да има- Rebound, U-Turn, LockOut....
rootoffselo написа:TeDo_BaPHa написа:Ако твоята не е някоя орязана версия би трябвало да има- Rebound, U-Turn, LockOut....
Тази вилка по-добре да не я коментираме, защото минусите Й са значително повече от плюсовете. Предишната ми вилка струваше 120лв. и беше много, ама много по-добра, ама това си е мое мнение
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
KiD_WiTh_GuN написа:А ти колко мека искаш да е като е за Dirt и Street.Просто замълчи, Tora въобще не трябва да присъства в стрийт стила, най-малкото, че не е проектирана за такива натоварвания колкото Dirt Jumpera.
П.П. Това, че си си взел вилка която не е за стила който караш не означава, че трябва да избиваш комплекси във форума.
KiD_WiTh_GuN написа:А ти колко мека искаш да е като е за Dirt и Street.Просто замълчи, Tora въобще не трябва да присъства в стрийт стила, най-малкото, че не е проектирана за такива натоварвания колкото Dirt Jumpera.
П.П. Това, че си си взел вилка която не е за стила който караш не означава, че трябва да избиваш комплекси във форума.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта