Менния за Dirt Jump велосипедите на Mondraker

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Менния за Dirt Jump велосипедите на Mondraker

Мнениеот _Mezdren4anina_ » Чет Юни 10, 2010 5:12 pm

Здравейте на всички дано на тази тема и е мястото тук чудя се :dontknow: някой дали ще си каже мнението за DJ сериите на Mondraker като части и такива работи. Аз разгледах продуктовия каталог и ми харесаха но искам да чуя и чуждо мнение за техните велосипеди. Питам също защото се замислям да си купя техен байк, но ако не успея се надявам дадената информация да бъде полезна на други! :agree:
Благодаря на всички от сега! :beer:
А ето и сайта на производителя: http://www.mondraker.com
viewtopic.php?f=5&t=68345
viewtopic.php?f=3&t=107843 Трябва да се чете за да се знае, терминологията не е лошо нещо
Аватар
_Mezdren4anina_

Рейтинг: 1229

Re: Менния за Dirt Jump велосипедите на Mondraker

Мнениеот teodorchy_sofia » Чет Юни 10, 2010 5:31 pm

Мисля, че са хубави. Да си призная, че не съм карал, но изглеждат здрави и удобни за каране.
Частите са им качествени. Не ми допада това, че имат скорости и обтегачи (нали са за дърт), затова ми хареса само един модел. Смятам че няма да съжаляваш ако вземеш Мондракър. Успех. :agree:
viewtopic.php?f=16&t=76145 DARTMOOR !!!
GSM: 0885 74 58 10 - Теодор.
Аватар
teodorchy_sofia

Рейтинг: 1145

Мнениеот RockShox » Пет Юни 11, 2010 9:54 am

Съгласен съм с горното мнение, неразбирам защо като е за dirt е със скорости.Изглеждат добри като окомплектовка, но на мен ми харесва само Quarter |, поради това че нмяа скорости. Мога ли да попитам откаде забога мога да купа колело на тази фирма? :confused:
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор. ;)
RockShox

Рейтинг: 1178

Мнениеот airborneone » Пет Юни 11, 2010 10:26 am

RockShox написа: Съгласен съм с горното мнение, неразбирам защо като е за dirt е със скорости.Изглеждат добри като окомплектовка, но на мен ми харесва само Quarter |, поради това че нмяа скорости.

Колелата им се водят и за 4х все пак...

RockShox написа: Мога ли да попитам откаде забога мога да купа колело на тази фирма? :confused:

ТУК има колела

Тук има промоции
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X