Проблем с една вилка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Проблем с една вилка

Мнениеот _Mezdren4anina_ » Сря Юни 16, 2010 1:57 pm

Става въпрос за една вилка наскоро сцепих арката на вилката си но всичко останало по нея е здраво (вилката е Rock Shox-Tora 289) и чудя се кво да правя да продам ли краката или да събера малко пари и от някъде да си купя ботуши. Казаха ми че новите ботуши стрували около 200 лева но затова се допитвам към вас защото сигурно има и хора като мен със същия проблем и ще може ли ботуши на нещо друго да поберат краката на тази вилка. А и имам още един проблем изгубих болта и врътката на ребаунда и не знам от къде мога да намеря тези части.
Благодаря предварително :beer:
viewtopic.php?f=5&t=68345
viewtopic.php?f=3&t=107843 Трябва да се чете за да се знае, терминологията не е лошо нещо
Аватар
_Mezdren4anina_

Рейтинг: 1229

Re: Проблем с една вилка

Мнениеот _Mezdren4anina_ » Сря Юни 16, 2010 2:12 pm

А да се извиня за другата тема нещо нета ми е бъгясал и обърква всичко така че се извинявам на съфорумците че задръствам форума ще помоля другата да бъде изтрита и да се пише в тази тук
:) :agree:
viewtopic.php?f=5&t=68345
viewtopic.php?f=3&t=107843 Трябва да се чете за да се знае, терминологията не е лошо нещо
Аватар
_Mezdren4anina_

Рейтинг: 1229

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X