teodorchy_sofia написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=76145
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
m4r1o написа:ами със бмх или със 24" се прави по-голям бхоп ? защото знам че с 24" е по-трудно ... но пък сега един приятел си е купил inspired spec 2 .. и ми дава да се воза от време на време, и е ацки лесно да се скочи 40-50 см ... а никога преди несъм карал ...![]()
да не говорим за менял и тези трикчета колко са лесно .... ама всъщност каква е разликата м/у траял и бмх , знеможе ли с траил да се кара стреет? смисъл , докато го карах спек 2ката забелязах че като въртя , като че ли не се движа .. трябва да направя 10 оборота за да измина 5 метра
![]()
![]()
teodorchy_sofia написа:m4r1o написа:ами със бмх или със 24" се прави по-голям бхоп ? защото знам че с 24" е по-трудно ... но пък сега един приятел си е купил inspired spec 2 .. и ми дава да се воза от време на време, и е ацки лесно да се скочи 40-50 см ... а никога преди несъм карал ...![]()
да не говорим за менял и тези трикчета колко са лесно .... ама всъщност каква е разликата м/у траял и бмх , знеможе ли с траил да се кара стреет? смисъл , докато го карах спек 2ката забелязах че като въртя , като че ли не се движа .. трябва да направя 10 оборота за да измина 5 метра
![]()
![]()
Попринцип със бмх е най-лесно да се кара стрийт. С 24'' и 26'' е по-тегаво. Траяла е съвсем различен стил каране.
teodorchy_sofia написа:Марката "DRAG" не могат да правят хубави бмх-ове.
Оглеждай се за марката "KHE" или "HARO", ако търсиш бмх.
teodorchy_sofia написа:Най-доброто, за което се сещам в момента, е KHE Triple Treath AM.
Виж тук: http://bikescenter-bg.com/index.php?ste ... ct_cat=326
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:Марката и колелото нямат значениеили можеж трикове или не можеж.Х-а трябва да е лек (а не някъв 14 килограмов топуз) и да ти е удобен
![]()
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта