Въпроси за Da Bomb Molotov 2

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпроси за Da Bomb Molotov 2

Мнениеот ludaka331 » Чет Юни 23, 2011 12:40 pm

Здравейте,мисля да си купувам гореспомената рамка размер 13,5'' .Интересувам се знаете ли как е въпроса със здравината и,надеждна ли е,лесно ли се цепи,какъв максимален ход на вилката може да издържи.Може ли да се кара на single speed или трябва задължително обтегач?Къде са и слабите места?Какъв размер гума може да побере?Това ли е най-доброто за тези пари или има и по-добро?Ще се кара предимно DJ,4x,лек FR и може би DH.Тежа 65 кг и съм висок 180,ще ми бъде ли удобен размера на рамката?Ще съм благодарен за всякаква информация относно рамката.Благодаря предварително! :bowdown: :beer:
ОТКРАДНАТ е Ram Four.x 2011 (бяло,зелено,черно) с Sr Suntour Duro от град София квартал Сухата река. Всеки с информация да ми пише на лс , ще има награда !!!
Аватар
ludaka331

Рейтинг: 1299

Re: Въпроси за Da Bomb Molotov 2

Мнениеот kaloyan11 » Нед Фев 24, 2013 5:18 pm

много добра и здрава издържа на BOXXER 2009 яко каране на марзо 66 домеин302 :nuts: :nuts: :roll2: :roll2: :roll2: :wavey:
kaloyan11

Рейтинг: 1180

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X