Китайци за зимата от И-Бей

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Китайци за зимата от И-Бей

Мнениеот Boyan1984 » Чет Сеп 25, 2014 9:20 am

Колеги и колежки циклисти :D
Дойде си студеното време от годината и както винаги аз съм без подходяща екипировка. Разрових се в ибея и там има много примамливи китайци за зимата - от джърсита до клинове и панталони с подложки за ЕСЕННО/ЗИМНО бициклене.
Някой от вас пробвал ли ги е и дали имате представа дали не са абсолютни боклуци?
На мене ми изглеждат, като едно добро бюджетно решение за любители/аматьори спортисти като мене.
Хайде, очаквам и вашите мнение и становища по зададената тема :deal:
Let's fucking DIE!
Boyan1984

Рейтинг: 2000

Re: Китайци за зимата от И-Бей

Мнениеот outfaced » Чет Сеп 25, 2014 9:32 am

Е ти барем някой линк да беше дал ...
Инак то всичко там се прави, но от китайско до китайско има разлика.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот Boyan1984 » Чет Сеп 25, 2014 9:44 am

Ето: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... g&_sacat=0
При поо-внимателно преглеждане ще забележите, че всъщност стоките са едни и същи с малки или никакви различи в цените, но все пак далеч по-евтини от "оригиналните" продукти. А не вярвам да са чак толкова зле горепосочените.
Let's fucking DIE!
Boyan1984

Мнениеот Use.Less » Чет Сеп 25, 2014 2:40 pm

Аз съм поръчвала от китайците клинове с подложки и какво ли още не. В общи линии стават, но бюджетните каквото и да си говорим не са като "истинските". Подложките са корави, леко неудобни и прочее, материите са си силонови/найлонови и тн, но пак казвам стават. Все пак разликите в цените понякога достига до 5-6 пъти.
Пробвай този сайт - http://www.aliexpress.com/
Почти всичко, което ще ти изскочи в ebay са магазини в alie-то и условията им са еднакви.

Другото, което мога да те посъветвам е следи разпродажбите, сега зимата всичко лятно ще е до 50% надолу, а за зимата с някои неща не е много ок да се прави компромис като водонепромокаемите материи например. Едно добро водонепромокаемо яке би ти спестило доста неприятни настинки, пък дори и отдолу да си с найлонките от китайците. :)
I love the dirt.
Аватар
Use.Less

Рейтинг: 1823

Мнениеот rock » Чет Сеп 25, 2014 5:40 pm

Екстра си е китайското. Няма смисъл да плащаш 300 % надценка за 20 % процента по-добро качество.
Аватар
rock

Рейтинг: 1303

Мнениеот Boyan1984 » Чет Сеп 25, 2014 6:07 pm

Абе и аз така мисля. Само дето нещо размерите са им калпави, май трябва да се поръчва размер нагоре. :dontknow:
Поне като чета отзиви на закупили дадена стока, така излиза.
Let's fucking DIE!
Boyan1984

Мнениеот kaliopo » Чет Сеп 25, 2014 7:52 pm

rock написа:Екстра си е китайското. Няма смисъл да плащаш 300 % надценка за 20 % процента по-добро качество.

До голяма степен съм съгласен. Вярно е, че марковите дрешки са по-приятни за носене, но и китайците се справят задоволително. Май точно споменатите по-горе подложки за клинове са им слабото място, но и това се преживява.
Зимната екипировка обаче не търпи компромис с качеството и поне аз бих вложил в нещо по-скъпо. За разлика от другите три сезона, през зимата е наистина важно, материята да "диша", "отвежда потта от тялото", "спира вятъра" и т.н. Също толкова важна е преценката, точно "кое и колко" да облечеш според конкретните условия. Това дава възможност за в пъти повече време прекарано навън. :cold:
Аватар
kaliopo

Рейтинг: 1664

Назад към Общ форум