БГ онлайн веломагазини!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

БГ онлайн веломагазини!

Мнениеот travel_mate » Сря Окт 08, 2014 10:32 am

Всички он-лайн бг вело магазини ли са такива? От доста години пазарувам редовно он-лайн всякакви неща, но такова чудо още не бях виждал. Вече в 3-ти или 4-ти магазин поръчвам ( и то от известните) по следната схема: Поръчвам сутринта, до следващия ден на обед ни звук ни стон, тогава вдигам телефона и питам какво се случва с поръчката ми, чак тогава някой се сеща, че има някаква поръчка и вече на следващия или по следващия ден може и да я получа.
Нещо не я разбирам тая система! Всички други он-лайн магазини, обикновенно като поръчам до 15:30-16, на другия ден е при мен. Толкова ли са натоварени веломагазините или просто са такива безхаберници!
travel_mate

Рейтинг: 1240

Re: БГ онлайн веломагазини!

Мнениеот veskoz » Сря Окт 08, 2014 11:47 am

...или се оказва, че поръчания артикул не е наличен от поне 1 година. Но пък артикул гамата изглежда една пъъъстра, пъъстраа... мениджмънт, баце. :D
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот TrayanNinov » Сря Окт 08, 2014 8:12 pm

... аз пък имам същият опит и с някой от чуждите сайтове (немски). Т.е. май е най-добре предварително да се свържеш (било то чат формат или телефон) и после да поръчваш. А българските сайтове поправят грешката бързо. Случвало ли ви се е да си купите нещо от чужбина, което пише че е налично, а всъщност да го няма? Познайте колко се чака, при това за всички артикули които сте поръчали от един магазин? Няма да казвам кой. :D
Аватар
TrayanNinov

Рейтинг: 1300

Мнениеот marsa » Сря Окт 08, 2014 8:51 pm

TrayanNinov написа:Случвало ли ви се е да си купите нещо от чужбина, което пише че е налично, а всъщност да го няма? Познайте колко се чака, при това за всички артикули които сте поръчали от един магазин?
Последния (и единствен) път, когато платих за нещо налично, а се оказа че е свършило ми върнаха парите моментално, дадоха ми отгоре да си трая и ми пратиха частична пратка.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Мнениеот travel_mate » Чет Окт 09, 2014 8:24 am

TrayanNinov написа:... аз пък имам същият опит и с някой от чуждите сайтове (немски). Т.е. май е най-добре предварително да се свържеш (било то чат формат или телефон) и после да поръчваш. А българските сайтове поправят грешката бързо. Случвало ли ви се е да си купите нещо от чужбина, което пише че е налично, а всъщност да го няма? Познайте колко се чака, при това за всички артикули които сте поръчали от един магазин? Няма да казвам кой. :D

Ако всеки път трябва да звъня се губи идеята на онлайн търговият, става ws teleshop , но явно това е начина... Следващия път, ако ми се наложи нещо, мисля точно тъй, поръчвам и веднага звъня да увиквам, че иначе гледам няма оправия явно :smash:
travel_mate

Рейтинг: 1240

Мнениеот todor_todorov » Чет Окт 09, 2014 8:25 am

Да, обаче ако си поръчаш нещо застояло и скъпо веднага реагират!
Така един приятел си поръча една вилка Аксон от 2011г - която е по-скъпа от по-новия модел -> не е гледал хубаво. Даже без да му се обаждат да потвърди поръчката на другия ден беше при него :D
Обичаш ли гората, боклука в торбата!
Аватар
todor_todorov

Рейтинг: 1610

Мнениеот TrayanNinov » Чет Окт 09, 2014 1:43 pm

marsa написа:
TrayanNinov написа:Случвало ли ви се е да си купите нещо от чужбина, което пише че е налично, а всъщност да го няма? Познайте колко се чака, при това за всички артикули които сте поръчали от един магазин?
Последния (и единствен) път, когато платих за нещо налично, а се оказа че е свършило ми върнаха парите моментално, дадоха ми отгоре да си трая и ми пратиха частична пратка.

Е, и при мен реагираха. И ги получих на две пратки. Едната беше без да ме таксуват за транспорт. Май ми дадоха и код за отстъпка за следващият път.
Аватар
TrayanNinov

Рейтинг: 1300

Назад към Общ форум