Наложи ми се да си купувам части,които ги няма в Бългрия и ги намерих в bikecomponents.de .Поразчетох се из интернет как точно става плащането и си направих дебитна карта,а след това и акаунт в Paypal.След като си потвърдих акаунта там,направих поръчката и получих email,че се чака потвърждение от Paypal и щом го получат и нещата са налични,ще ми изпратят нещата.Ето го и текста от тях,но е на немски:
vielen Dank für Deine Bestellung bei bike-components.de!
Der Betrag Deiner Paypal Bezahlung wurde uns noch nicht bestätigt. Dieses kann einige Sekunden aber auch mehrere Minuten dauern.
Sobald der Betrag bestätigt ist und die Ware lagernd ist werden wir Dein Paket so schnell wie möglich versenden.
Поръчкара е направена на 18 септември и веднага след това получих този email,но от тогава нито съм получил друг email,нито парите са изтеглени.Като направих поръчката,трябваше да изчакам едно болче от 2-7 дни(така пишеше),но сега вече пише,че е налично.Онзи ден си напълних и акаунта в paypal с нужните пари,защото мислех,че затова се бават нещата,но пак никакво развитие.Някой може ли да ми каже какво да правя или как да потвърда поръчката в акаунта ми в paypal

Благодаря предварително!