Новината е чудесна!! Радвам се, че не сте се отказали въпреки проблемите

Не се отказвайте и от бъдещата работа, защото ми се струва, че има какво да се подобрява. Бих могъл и да помогна вбъдеще - повече със съвети, отколкото с работа, защото в Благоевград съм само през уикендите.

Тази неделя успях да го покарам малко след планината и ето какво усетих (правя уговорката, че карах с колело с повече ход, което малко изкривява усещането). Бабуните ми се виждат по-стръмни и в определени моменти те изхвърлят по-скоро нагоре без това да е необходимо. По този начин се губи линейна скорост, която трябва за камилските гърбици и изобщо сериите от близки бабуни, които могат да се скачат или менюълват. Правите участъци, където също трябва да печелиш повечко скорост, бабуните също са с една идея по-близки и стръмни. Това нещо може да се коригира от само себе си като пръстта улегне повечко и се покара. Обратните виражи също са доста затворени и те изхвърлят малко непредвидимо.
Тези забележки са по-скоро концептуални. Пъмп тракът и в този си вид се кара, но е трудничък/непредвидим и човек с начални възможности сигурно ще му е трудно да го усети и съответно да му се наслади.

Запазвам си правото да го карам пак и да си променя мнението