Благоевград също се сдоби с велопарк

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Благоевград също се сдоби с велопарк

Мнениеот Admin » Пон Ное 03, 2014 3:24 pm

Изображение
Да им е честит!
Основната заслуга за тази чудесна новина е на местната общност от МТБ колоездачи около магазин LFF и Николай Атанасов, със съдействието на общината, а в завършващата фаза ценна помощ оказа и Мария Василева от отбора на магазин All Mountain. Ако информацията ви изненадва, за мен също дойде неочаквано в края на месец септември, след като до този момент работата бе отнела няколко месеца. Сега обаче мога да ви разкажа всички подробности за този проект:
http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... lagoevgrad
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: Благоевград също се сдоби с велопарк

Мнениеот 4getcredo » Пон Ное 03, 2014 5:05 pm

Новината е чудесна!! Радвам се, че не сте се отказали въпреки проблемите :agree: :beer:
Не се отказвайте и от бъдещата работа, защото ми се струва, че има какво да се подобрява. Бих могъл и да помогна вбъдеще - повече със съвети, отколкото с работа, защото в Благоевград съм само през уикендите. ;)

Тази неделя успях да го покарам малко след планината и ето какво усетих (правя уговорката, че карах с колело с повече ход, което малко изкривява усещането). Бабуните ми се виждат по-стръмни и в определени моменти те изхвърлят по-скоро нагоре без това да е необходимо. По този начин се губи линейна скорост, която трябва за камилските гърбици и изобщо сериите от близки бабуни, които могат да се скачат или менюълват. Правите участъци, където също трябва да печелиш повечко скорост, бабуните също са с една идея по-близки и стръмни. Това нещо може да се коригира от само себе си като пръстта улегне повечко и се покара. Обратните виражи също са доста затворени и те изхвърлят малко непредвидимо.

Тези забележки са по-скоро концептуални. Пъмп тракът и в този си вид се кара, но е трудничък/непредвидим и човек с начални възможности сигурно ще му е трудно да го усети и съответно да му се наслади. :beer:

Запазвам си правото да го карам пак и да си променя мнението ;)
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Re: Благоевград също се сдоби с велопарк

Мнениеот Admin » Съб Ное 08, 2014 4:31 pm

А ето и два видеоклипа от велопарка:
http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery ... -pumptrack
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Общ форум