penmark написа:И кво стана, годината си мина пък никаква разлика не усетихме в цените.
windv написа:Всъщност много неща се появиха на по-ниски цени, понякога конкуретни на разни online магазини от чужбина и тн...Сравнявайки цени точно преди 1 седмица се оказа ,че нямаше никакъв смисъл да се купуват части шимано от чужбина, щото в бг бяха само няколко лв по-скъпи
windv написа:penmark написа:Сравнявайки цени точно преди 1 седмица се оказа ,че нямаше никакъв смисъл да се купуват части шимано от чужбина, щото в бг бяха само няколко лв по-скъпи
windv написа:penmark написа:И кво стана, годината си мина пък никаква разлика не усетихме в цените.
Всъщност много неща се появиха на по-ниски цени, понякога конкуретни на разни online магазини от чужбина и тн...Сравнявайки цени точно преди 1 седмица се оказа ,че нямаше никакъв смисъл да се купуват части шимано от чужбина, щото в бг бяха само няколко лв по-скъпитака и направихме за обтегач и още няколко чарколя . Със сигурност не важи за всичко, но аз забелязвам разлика. Появяват се разни офертички тук-таме.
msniki написа:windv написа:penmark написа:И кво стана, годината си мина пък никаква разлика не усетихме в цените.
Всъщност много неща се появиха на по-ниски цени, понякога конкуретни на разни online магазини от чужбина и тн...Сравнявайки цени точно преди 1 седмица се оказа ,че нямаше никакъв смисъл да се купуват части шимано от чужбина, щото в бг бяха само няколко лв по-скъпитака и направихме за обтегач и още няколко чарколя . Със сигурност не важи за всичко, но аз забелязвам разлика. Появяват се разни офертички тук-таме.
Да така е, но е хубаво да се спомене че и някой неща им вдигнаха цените :
http://screambikes.eu/bg/spirachki-diskovi/8546-predna-hidravlichna-diskova-spirachka-shimano-saint-br-m820-bl-m820.html
Старата цена беше 350 лв даже в магазин на веломания 330 лв са ми я предлагали.
Но пак в германия цената е къде къде по ниска.
antonpc написа:windv написа:penmark написа:Сравнявайки цени точно преди 1 седмица се оказа ,че нямаше никакъв смисъл да се купуват части шимано от чужбина, щото в бг бяха само няколко лв по-скъпи
Понякога има смисъл понеже избора на части е по-голям.
Намери ми тази част в BG на подобна цена.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 371 госта