от THEZOGGO » Нед Юни 07, 2015 1:50 pm
В момента има стачка нa DHL в Германия, така, че дори и да поръчаш нещо от Байк Дискаунт и да искаш го закарат до адреса на Габко в Германия, не е ясно колко ще чакаш. Ако решиш да поръчваш през Байк Дискаунт или от друго място използвай нещо различно от DHL. Например Hermes или GLS. Проблемът е обаче, че и тия куриески фирми се правят на отворени и се правят на солидарни с DHL, така, че е възможно и те да те забавят много. За DPD не мога да кажа. Но в момента когато и да решиш да поръчваш нещо, няма да е лошо да питаш продавача каква е ситуацията с доставката, да не се окаже, че днес купуваш нещо, а то ще дойде след 3 месеца...
Заради тая шибана стачка в момента й бера плодовете на макс. Имам повдигнат диспут в ПейПал заради нещо което е под 2 кг и изпратих преди повече от месец за Унгария, като разстоянието между мен и купувача е 1250 км. Обаче пакета още не ми е пристигнал и утре отивам в пощата да си искам парите които са ми запорирани от ПейПал акаунта. Общо взето поръчвате ли нещо от Германия, предварително проверете как са нещата с деливъри сървиса. Пакети и поръчки всякакви приемат в DHL Германия, няма проблем ще ви вземат паричките, въпроса е, че никой не ти обещава кога ще ти пристигне поръчката...
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer