Ако човек взима всички коментари насериозно, би се заблудил, че се намира в Саудитска Арабия
Може би Петко не е задал въпроса си достатъчно ясно, нека разясня от негово име – човекът разполага със сума между 1500 и 1700 лева, очевидно немалко пари, и навярно очаква да чуе окуражаващи мнения и коментари, които да го насочат към достатъчно добри колела за 80% асфалт.
Мисля, че няма нужда да проектираме някакви свои душевни гърчове, като твърдим, че за тези пари нищо свястно не може да се купи.
Петко, поздравявам те за сериозните пари, които някак си събрал – знам, че е много трудно! Аз си мечтах за свестен велосипед 4 години, в края на които разполагах едва с 1600 лева. С тези пари (преди около 6 години) си купих колело, което юрках от Алеко до Бистрица и по други чупи-глава пътеки, и което ми служи вярно дълго време. Сега, за твоите пари, можеш да си осигуриш още по-добра и по-модерна машина!
Съжалявам, че не мога да ти дам конкретни препоръки. Загубил съм в голяма степен поглед върху пазара на велосипеди, но потърси в Интернет, озърни се насам и натам и ще намериш своя железен кон. А от това да разполагаш с пари и просто да остава да отидеш някъде, за да си прибереш стоката, няма нищо по-сладко
Още нещо. Аз съм на 33 години, ти вероятно си по-малък. За това време съм разбрал, че като навсякъде в света на колоезденето също пада голямо фукане и мерене. Но тези неща губят значение бързо – остава приятелството и хубавите спомени. А твоето колело ще бъде достатъчно добро, за да не срамуваш и за минута от него! При това – чисто ново
По отношение да това да купуваш втора ръка велосипед от Германия... не взимаш на сериозно тези акъли, нали?
Надай по едно ухо на това, което се говори, но направи своя избор сам. И после се похвали