carmo написа:Хибридът на Джайънт ще ти върши работа, ако не екстремстваш оф-роуд, но мисля че това http://velosiped.bg/pazaruvaj-po-katego ... v-mat.html не му отстъпва по нищо. Цената и другите предимства са ясни.
carmo написа:fastbrake написа:carmo написа:Колкото по-висок клас са компонентите, толкова по рафинирана е работата им
имам предвид дали разликата между канон и крос е толкова голяма че да си струва да дам 5оо повече
Еми прецени според горе зададените ми въпроси, а технически накратко вече са ти отговорили. Като извадиш транспорта ще видиш колко всъщност е разликата.
emo_gp написа:Колеги искам да допълня само някои неща! Тези килограми на Крос нещо не ми се вярват! 27.5 го дават 12.1 а 29 гледах нещо от порядъка на 13.5 което няма ка да е вярно! Каньона за Л размер е около 12 кг. Каплите на каньона са от ниския клас на мавик( здрави са доста но са тежки)! Единственноото нещо което ме дразни в Каньона е задния дерайльор , че няма заключване и при много рошави терени се чува!
carmo написа:emo_gp написа:Колеги искам да допълня само някои неща! Тези килограми на Крос нещо не ми се вярват! 27.5 го дават 12.1 а 29 гледах нещо от порядъка на 13.5 което няма ка да е вярно! Каньона за Л размер е около 12 кг. Каплите на каньона са от ниския клас на мавик( здрави са доста но са тежки)! Единственноото нещо което ме дразни в Каньона е задния дерайльор , че няма заключване и при много рошави терени се чува!
Ти къде видя данни за теглото на Екстрийм 29" ?
emo_gp написа:carmo написа:emo_gp написа:Колеги искам да допълня само някои неща! Тези килограми на Крос нещо не ми се вярват! 27.5 го дават 12.1 а 29 гледах нещо от порядъка на 13.5 което няма ка да е вярно! Каньона за Л размер е около 12 кг. Каплите на каньона са от ниския клас на мавик( здрави са доста но са тежки)! Единственноото нещо което ме дразни в Каньона е задния дерайльор , че няма заключване и при много рошави терени се чува!
Ти къде видя данни за теглото на Екстрийм 29" ?
Примерно тук! https://kadenas.bg/CROSS-XTREME-29
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 357 госта